Goodnight my friends!


Hej :)! Nu tar jag och min lilla vän chili och lägger oss och taggar för en lektion imorgon, skönt! Sedan har jag tänkt ta och baka det som är kvar till på torsdag på lanet och så vi får ju inte glömma JOBB imorgon! 

So money money money

5 snabba!


Sådär! Nu ska jag ta och se sjukhuset och sedan är det DH ikväll! så vi hörs senare, puss!


Beautiful boy


Tänkte tipsa er om en super bra solig film som jag såg för någon vecka sen, så se den!


Bra tips för er som vill ha en ny design!


Tänkte tipsa er om att min vän elin säljer nu designer för ett riktigt bra pris och även har gort den hära designen jag har på min blogg så om ni är sugna på en riktig fin design så det känns roligare att blogga så kom igen! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg och kolla in hennes tävlingar,designer och m.m!

Jag hoppas ni tar chansen nu och köp en design av henne för hon är jätte duktig!

Ginatricot.com


Hitta lite snygga shorts på Ginatricot.com och blev helt kär i dom! LOVE


Du frågar, jag svarar!


Nu har det varit lite tysta här på min frågelåda så kom igen och fråga mig! :D

Godmorgon!


Godmorgon alla vänner! är verkligen uppe tidigt, ojoj, men iallafall igår så for jag på kalas sedan till micaela för massa bak och planering till på torsdag/fredag då vi ska stå och sälja våra bakverk sedan tog jag det lugnt hela kvällen tills jag märkte att jag har bränt mig eller nå på handen så har jätte ont :( ! Snart ska jag ta och göra lite amercanska pancakes till mig och min syster så vi får lite frukost i oss, sedan blir det stor städning.

Men vi får höras senare, puss!

Raklugg eller snedlugg?


Nå hjälp mig nu, raklugg eller snedlugg???? :)


One direction - one thing



Äntligen helg!


Hello friends, jag sitter nu och ser en film med min bästa vän och idag har jag bakat lite muffins och tagit allmänt lugnt, har även varit på ekbergs hela förmiddagen så är helt slut av energi så vi ska snart ta och sova så vi orkar upp imorgon för lite kalas hos min moster och sedan bakning med kusin vitamin!

Så vi får höras imorgon, puss&godnatt!

Varm chokladbakelse!


• 4 pers | • ca:20 minuter | tempertur i ugn 175º

Indigrenserna!
25 g smör
150 g mörk choklad
2 ägg
1 dl råsocker
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 krm salt

serving
fin vanilj glass /grädde och lite bär kan vara gott!

Så här gör man!
Sätt på ugnen på 175 grader och smörj fyra ugnsfasta portionsformar med lite smör. sedan smälter du smöret i en kastrull och bryt sedan ner chokladen och dör tills den smälter. Sedan vispar du äggen och sockret så det ser pösigt och fint ut, och rör sedan ihop choklad smeten och alla tora indigrenserna exempelt mjöl,bakpulver och salt och sedan häller du i portionsformarna och sätter in i ugnen och ha lite koll då och då, den ska som sagt endast bara ha en riktig bra yta och vara kladdig i mitten så är den perfekt! och så serverar man med lite bär,chokladsås eller grädde/glass!

En ritkig enkel efterrätt som alla borde prova, hur god som helst!

du förstår inte.


Hej alla vänner! Kom hem för en stund sen från polisen och gjort nå grejs, sedan blev det lite middag efter det! Nu ska jag bara ta och chilla och se lite film tänkte jag och ladda upp för imorgon! vi hörs, puss!


Så snygga klänningar


Dessa klänningar för bara mindre än 500kr eller ja en krona mindre på en klänning, men iallafall så skulle dö om jag fick någon av dessa klänningar! Så snygga och så grymt billiga!


Onsdag


Hej alla söta läsare, Idag har jag inte gjort så mycke, har haft en lektion och sedan har jag bara slappat, sett lite B&B och ätit stripsmeny ovs, men senare idag blir det jobb och grey's, så vi hörs senare, puss!

100 år.


För exakt 100 år sen så sjönk titanic!