Godmorgon världen.

Min söta kisse som är en sån duktig mamma till dom små.
HEJSAN! Idag har jag inte hunnit göra ett skit mer än sovit, känner verkligen att jag måste vända på dygnet snart, känns inte helt okej att sova bort alla soliga dagar. men iallafall så far jag och min mamma gör en överraskning sen då hon har slutat sedan bilbingo med mormor för att vinna massa maney!
 
så vi hörs senare, puss!

bilder från lördagen.

HEJSAN ALLA VÄNNER! I helgen har det varit fullt upp, och har verkligen haft roligt, träffa massa folk även nytt folk och så var det ju PDOL, sen så har jag inte så mer att skriva. kommer bilder på kattungarna snart..

Ikväll är det on!

Bilder från i torsdas!
Hello, igår vare on och ikväll blir det on! Ska snart börja fixa mig och dra till stinas killes lägenhet och börja Men några tjejer! så vi hörs imorgon, puss!

Vuxenpoäng

HELLO!Idag så har man hunnit tjäna lite pengar sedan står jag nu i köket och gör en super middag för mig själv sedan fick jag ett samtal av min far och blev ovanlig glad så senare ska jag och min far fara ut och övningköra och hämta min biljet till pdol som jag fick för 400kr eller något, så lugnt värt!! :D
 
Ses senare, puss!

What is the problem?

 

Grattis pernilla!

HELLO MINA VÄNNER! Ikväll har jag varit och firat pernilla men tänkte berätta också att innan jag for dit så for jag in på ica och där fick jag skrapa en lott helt gratis och vann något så jag kan vinna upp til flera miljoner haha, fan va kung man kände sig ändå, men aja, så sen for jag då till pernilla med alla andra tjejerna och det blev massa god fika och kubbspel&bad! Hade jätte kul!
 
Nu ligger jag här och funderar på att slå på lite gossip girl så vi hörs puss!
ps. bilden är jätte gammal men hade ingen annan bild :)
 

I know it is so.

Lite gossip girl avsnitt innan nattinatti med min favorit cayen, så vi ses imorgon, puss&godnatt bloggen!

Movietime


Letar efter en skinnjacka!

Har letat och letat efter en skinnjacka, och när ag äntligen har hittat någon så är den så dyr så man inte har råd med den så mycke man än sparat ihop till den och när man äntligen har en slant till den så har det blivit slut på den jackan, så ni skulle vara jätte gulliga om ni kunde tipsa om någon bra affär eller hemsida där dom har super fina skinnjacka!

Inte ens det förflutna.

Såg för ett tag sen att den hära skulle komma på bio och blir själv bara mer och mer sugen på att se den på bio och jag som älskar deckare och maria vern's filmer!

Nya mål!

Nu tänker jag verkligen satsa på bloggen och göra den mycke roligare att läsa, så va tror ni om detta? men ni får ju självklart ge massa förslag vad ni vill läsa mer om på min blogg som ni tycker är kul att läsa!
 
Aja, nu ska jag fortsätta med mitt, vi hörs senare, puss!

En helt ny värd

Hejsan! Det var ett tag sen, hade helt glömt bort att jag hade blogg i helgen eller snarare orkade inte blogga när jag hade fullt upp med dom små och som ni kanske ser på bilderna så har min lilla chili gumman fått sina små sötnosar, dom är helt underbara och vi vet redan nu att det är iallafall en tiger orage hane och en fin tiger trefärgad hona, så är det någon som är intresserad av en kattunge så hör av er och skriv till mig så ger jag er mer infomation till er
 
min mejl [email protected]

It's all your fault

GODMORGON MINA VÄNNER! Igår så blev det grillning med familjen och massa kubb spel ovs, en mycke trevlig kväll, sen hände det inge mycke mer än att jag väntar som tusan på att kissemissarna ska komma ut snart, chili är ju tjock som vet inte vad och det sparkas, men iallafall så vakna jag i morse med ett leende av att solen äntligen har kommit fram så ska ta och gå ut och sola så man får lite färg i sommaren!
 
Aja, vi hörs senare, pusspuss!

-


ursäkta mig.

Hejhej, det var ett tag sen jag skrev men har haft det fullt upp, har nämligen ungås mycke med min mormor och har varit igår med familjen på ett hemlig ställe och fiskat ovs så kom hem idag, sen så kommer min katt få kattungar när som helst så det är lite mycke nu och hade helt glömt bort tävlingen också och själva bloggen!
 
Vinnaren i veckans blogg blev..
 
ETT STORT GRATTIS TILL HENNE!
Men nu ska jag och mamma ta och se lite film, så vi får höras, kram!