Godmorgon!

GODMORGON MINA VÄNNER! Vaknade för en stund sen och har sovit jätte dåligt, har haft och har jätte ont i ryggen så jag håller på att dö, men det kommer inte förstöra min lediga dag (hoppas jag). Men ska nu hoppa in i duschen och fixa mitt nya klippta hår, som ni ska få se senare och se hur min dag kommer att se ut! så vi ses senare
 

Pdol 2013

Fick inte så många bilder men aja, så här har det då ungefär sett ut, varit med dom bästa och festa hela natten lång, ätit jordgubbar varje morgon, yummi! firat med en cider och go mat för min semester! Sjukt bra och minnesvärd helg! Men nu börjar det tråkiga igen... min mamma har stukat foten igår så blir väl ta hand om henne hela min semester igen..

Onsdag 24/7

Hejsan! Idag har det varit en underbar dag, var på jobbet på super bra humör och varit hos mormor för massa middag och solning! Nu ikväll ska jag städa och ha lite 'spa', sen imorgon ska jag ta och klippa mig efter jobbet som ett bra start på semesten! så vi får se hur det kommer att se ut :)
 

Är aldrig nöjd.

Vill så sjukt gärna ha en större lägenhet, kanske en stor etta eller en 2 inne i stan och såklart ett fast jobb eller i alla fall nå mer jobb under kvällar och helger så jag tjänar mer pengar isåfall skulle allt vara så perfekt för så fort jag har dom två grejerna fixat så kan jag (kanske) skaffa min lilla vän som jag har längtat efter så länge.

My Favorites

Mina favorit affärer från internet och ute på stan! Åh va jag vill shoppa då jag får mina pengar!
 

Olycksfågel.

Dagen började super, var på jätte bra humör och började göra alla dessa kakor vi gör varje måndag, sedan helt plötsligt när jag nästan var klar med kakorna så skulle jag gå ner på en stentrappa för att gå på toa, men snubblade och landade på rumpan några trappsteg, och blev också helt plötsligt yr och borta, men gick över efter en stund, så dagen har nu varit sådär efter denna olycka, men hoppas att det som gör ont försvinner snart!
 

Want to become a better person.

Ska nu försöka sluta helt med att äta godis och go saker och mest av allt så ska jag sluta dricka läsk! Inge mer ute mat eller, och börja gå och cykla vars jag än ska, dricka vatten och ta en frukt eller jordgubbar då jag får ett sug av nå onyttigt! Ska nu ge detta ett seriöst försök.

Grattis pernilla!

Gammal bild!
 
Igår så blev det fest och utgång och firade Pernilla som fyllde 18år, hade jätte roligt fast det blev en liten tidig hemgång för mig men aja, hoppas du fick en jätte bra dag/kväll! pusss
 
 

Vinnarna i dagens blogg blev!

Ett stort Grattis till dom tre vinnarna i dagens blogg tävling,
För er som inte vann denna gång så kommer det fler tävlingar snart!
 

Äntligen helg.

Hejsan! Igår så for jag till Ekbergs från kl halv 6 till halv 2 sedan for jag till Skellefteå med C och jobbade och blev rätt så sent så jag förtjänade en go middag så då blev det så! sen idag fick jag guldstjärna från jobbet hehe, känns grymt bra och roligt, så nu har jag äntligen helg och ska njuta av varje sekund! Aja, vi hörs, puss
 
 

+


Johan falk - kodnamn Lisa

Hejsan! Idag har jag jobbat och bakat förfullt, och sedan bara tagit det lugnt hos mamma, blev också bjuden på en super go middag. Nu ikväll blir det att se johan falk - kodnamn lisa, Gillar alla såna filmer!

- DAGENS BLOGG PÅ G!

STÖRRE CHANS!♥
Följa min blogg genom bloglovin  [HÄR]
Gilla detta inlägg via bloglovin!
..Och Gilla min blogg genom facebook [HÄR]
 
..Och så måste ni ju såklart kommentera 'jag är med' så kommer jag utse 3 vinnare om det blir mer än 10st som är med i dagens blogg och vinnarna vinner var sin länkning på min blogg samt massa läsare!!
 
Tävligen avslutas på torsdag 18/7!
SÅ LYCKA TILL

Luleå town

Hejsan! :) I fredags så for jag till Luleå en sväng med mamma och moster och shoppa (lite), sen mot kvällen for jag till Pernilla och var med tjejerna för massa prat och mys. I lördags så for jag och pappas familj till Luleå och åt en super go middag på O 'Learys , sen så for jag och såg film och prata om allt med Stina! Nu idag så har jag firat min syster Isabelle som fyllde 17år igår med tårta och massa fika med familjen så nu är jag hemma i lägenheten och ska bara ta det lugnt och ladda för en ny och sista vecka innan semester! aja vi hörs, puss
 
 

15 - det är mitt liv.

Sitter nu och ser 15 - det är mitt liv, en liten serier om 15åringar som har problem och massa annat och så vidare, ganska bra faktist haha, nämen det kommer ett klipp varje tisdag om en 15åring som har problem med mobbing,kärleken,sexlivet eller med föräldrarna, och så vet dom inte vad dom ska göra och så vidare! :)
 
Är det någon annan än jag som ser detta? om inte KLICKA HÄR för att se dom!