Äntligen helg.

HEJ&GODMORGON!
Idag är det ingen bra dag. mår piss och djuren varit jobbiga hela morgonen, så var bara att stiga upp, ska hoppa in i duschen och hoppas jag mår bättre så ska jag gå till mamma och hjälpa henne med en kaka, sen ikväll är det oklart vad som händer, tvätta kanske, :)
 
Imorgon blir det stora grejer, pappa har bjudit mig på hockey och mat i luleå med min syster och hans familj, samt några fler, blir nog jätte roligt och få fara bort lite. hoppas bara att luleå vinner.
 
vi hörs senare, puss på er.
 

How can you be so false? do not understand.

// jag som liten //
 
Hej! Idag så har jag promenerat massor med saga, sen varit och handlat och så lite, varit och hälsat på mamma, blev bjuden på mat. :) så nu tänkte jag ta och tvätta men blev så trött så jag ska nog tvätta imorgon, så det är bortgjort inför i helgen!

Fixat!

Hej, nu är det fixat, min farbror och syster var förbi nu ikväll och fixade min dator, jippi. känner helt underbart. känns som ny igen. Nu ska jag se lite serier innan nattinatti med mina bästa, sen imorgon är det ny dag. vi hörs då.

Virus eller annat.

Hej, sorry för mitt dåligt bloggande, men har fått virus på datorn så kommer upp massa reklam och grejer när jag är inne på internet. ska be en i släkten fixa det åt mig :) annars är det bra med mig, jag har varit och firat anders hos farmor sen igår var jag chaffis, aja, jag återkommer med mycke bra bloggande snart hoppas jag. så vi hörs. pussss

Not good day.

Idag är det ingen bra dag. eller nja, jag bakade brawnies igår som inte blev bra, bara att slänga allt. så onöjd. sen har jag varit och gått idag 1 mil, herregud. blev såklart middag uti bion att fira med. sen har vi varit och hämtat issas nya bil, super fin. nu ikväll blir det att bara ta det lugnt. så vi hörs imorgon med bättre humör. hejs

Very good girls.

 
Två vänner som börjar gilla samma kille och det händer en massa annat som gör att vänskapen inte håller så länge till. Riktig bra film, så se den för er som inte har sett den :) STORT +++
 
Hur viktig är eran vänskap med era vänner? skulle ni kunna göra nå liknande som i filmen?
Inte jag iallafall, jag skulle inte fixa det, men beror också på men nä, never ever.

Hej, Idag så har det varit fullt upp, har handlat och fixat lite saker, sen blev jag bjuden på middag hos mamma, blev kycklig tacos, hur gott som helst. så nu ikväll blir det slapp framför tvn med alla djur och hoppas jag får nå sömn i natt. Hoppas.

Taken 3

Den filmen skulle jag så gärna vilja se, har sett 1&2. få se om man ser den då den kommer ut istället :)

money, money, more money.

Imorgon så kommer det pengar in på kontot, och det känns så himlar kul också!
 
Först ska jag!
Betala hyran.  Det är ett måste om man vill ha kvar sitt hem.
• Betala det andra räkningar som el, internet, telefon, det är också viktigt.
• Köpa mat för veckan och räkna ut hur myket det blir per vecka.
• Köpa mat till djuren så dom överlever!
• Sen alltid BRA att spara lite i förväg så man vet hur mycket som man kan använda till fritid. (som jag är så dålig på
 
 

Godmorgon!

 
HEJ&GODMORGON! Har varit jobbig i natt också, och dessutom så känner jag mig lite smått förbannad och ledsen för att inte försäkringkassan inte ringer mig, har ringt föra veckan och igår men inget svar och ingen ringer upp för att hjälpa mig. vet inte vad jag ska ta mig till eller göra. blir så trött och less på detta. Vill inte sitta hemma längre. Så får väl ta tag i detta själv. 

skinny/slim jeans

 Denna månad blir det att köpa ett par nya jeans hade jag tänkt, behöver det, och alla dessa fyra är hur snygga som helst och bara för 299:- på Gina, köper nästan bara jeans från Gina tricot.

Vilken morgon.

Mormor, minns den kvällen jag hörde dig skratta och mådde annorlunda bra, det var sista gången du skratta, men kändes så underbart. saknar dig massor varje dag. du kommer alltid ha en del av mitt hjärta. 
 
GODMORGON! Varit en jobbig natt inatt, varit från varmt till kallt, och sen har jag svättat även fast jag har haft visa fönster öppna, så nu har jag ringt lite ärande, och ska gå ut en snabbis med saga, sen blir det nog att ligga här i sängen och vila för idag så jag blir frisk någongång. mådde så myket bättre igår på eftermiddagen. hm...
 
hoppas ni får en underbar dag. vi hörs, pussssss

Besöksrekord!♥

Tusen tack alla läsare.
Så roligt att det är så pass många som läser min blogg om min värld! puss♥

Two night stand.

Jag tänkte tipsa er om en film som jag gillar, har sett den några gånger, riktig härlig! ++++

söndag 15/2

 
HEJ&GODMORGON!
Inatt sov jag borta, kändes skönt att få sova borta, var dock riktigt kallt i rummet, och ännu kallare då saga inte ville sova med mig, nu på morgonen har jag inte gjort så mycket, mår fortfarande dåligt, är jätte yr och konstig i huvudet, så ska nog snart hem! vi hörs sen, pussss