Fina Alice

 

Alice dag 26

 
Hej alla underbara läsare. 
Idag så är jag på min andra dag som praktikant, går super bra, känns otroligt skönt få göra nå nytta under dagen, och jo, stället jag är på är Coop konsum i munksund, trivs hitils jätte bra, dom är super trevliga. 
 
Annars så mår Alice gumman bra, hon är rund och verkligen bara njuter, äter små potioner hela tiden och verkar må riktigt bra, hoppas bara att det fortsätter, är ungefär 5 veckor kvar. Hoppas!

Sheltie photo 💕






Här kommer det mer bilder från idag som är fotad från Jennie nilsson! Super fina bilder! Verkligen ☺️💕🐶

Sheltieträff

Hej, Idag har vi varit på sheltieträff, var super roligt, träffade min fasters nya valp, super gullig och som dessutom är bror till Torres, så himlar fina, blev tyvär inte mycke bilder på Saga men det gör inget då man ser dessa snyggingar, Annars har det varit en otroligt härlig dag, solen sken och många shelties, super kul. 
 
Nu har vi ätit middag och funderar på att gå ut en promenad sen hoppa in i duschen, för det är ju solsidan ikväll, det måste man ju bara se. sen är jag aning nervös för imorgon ska jag på praktik, men hoppas det går bra, vi får hålla tummarna :)
 
 
 
 
 
 

Livet blir bara så enklare.

Hej alla läsare! Förlåt för så dåligt skrivet av mig.. skärpning hära eller hur?
Nämen denna vecka har det hänt mycket, mer bra än dåligt, då jag gärna vill och kämpar att suddar bort det dåliga som går mot rätt håll om jag säger så. ..Nämen jag ska börja praktisera på måndag, ska bli så himlar roligt, få komma ut, träffa människor. Har även varit hos veterinären med min mammas katt Chili för sterilisering, hon var tyvär med kattungar, 5st.. som vi fick ta bort då hon har gjort sitt och ska luta sig tillbaka och bara njuta av livet, men Oprationen gick jätte bra + i kanten. 
 
Så har jag och Saga varit med Agneta och Torres och hälsat på Nalle och hans matte, super skojigt, vi promenerade till grans för att titta på djuren, var mycket intressant tyckte dom små, sen blev det även lunch och så vidare, en super härlig dag helt enkelt. 
 
Imorgon blir det att stor handla och städa,göra bort lite onödiga saker. så hoppas vi syns imorgon. Kram.

Alice dag 18


Hej :) som ni ser på bilderna så ser hennes tissar ut så nu i dag 18 i vecka 2, börjar närma oss vecka 3, håller tummarna så om det blir nå kissebebisar 
 
Annars så har jag haft en helt okej dag, vakna imorse och gick på en promenad i det underbara vädret till konsum i munksund, få se om det blir som det har tänkt, hoppas. sen hjälpte jag mamma med lite saker, och imorgon blir det veterinären för mammas katt Chili, bara hålla tummarna. så kommer ha fullt upp imorgon, så vi hörs, puss

Lördag party 👌🎉


Igår blev det fest hos Emelie, hade väl en helt okej kväll som hel het, har varit så taggad under veckan men just igår så tappade jag allt, var så otaggad men nog blev jag full och glad ändå. Vaknade imorse brevid den finaste på jorden, så himlar mysigt, längtar nu efter finaste nummer 2 ska komma hem. Så idag blir det en lugn dag, ska bara chilla i soffan och se massor med serier, så vi hörs. puss
 
hoppas det är okej att jag lånar din bild linn :) 

Nordwand byxor

Äntligen har dom kommit, åh va jag är överlycklig, kan dessutom ha underställ under, dom sitter precis, men skulle inte vara dåligt om jag gick ner lite och dom är lite långa också men gör inget, och färgen blev jag nöjd med, otroligt snygga och sköna. dessa kommer bli mer än använda. :) Klicka HÄR, för att hitta dessa byxor :)
 
Jag har startat med helgen med hundfri, städat,nybäddad säng, samt varit och solat. ska bara ligga och njuta så skönt. så vi hörs senare. puss

så himlar enkelt.



Kollage: Nelly.com
 
1. Cardigan | 2. Top | 3. Ballerinaskor | 4. Byxor
 
super snygg, enkel, sköna färger.m



Varje gång som du säger ja.

Så sant som det låter! Jag har oftast svårt när det gäller detta, att jag är för snäll mot andra men inte mot mig själv, eftersom ibland ställer jag upp, hjälper till när jag igenkligen inte vill så tillslut säger kroppen ifrån.
 
Det är jätte viktigt att försöka tänka på sig själv lite, så även du säger nej till andra så säger du ja tlll något annat.

Godmorgon 7/10

HEJ&GODMORGON!
Idag mår jag lite bättre, har tagit mig upp, slagit igång en tvättning, ätit lite yoggi till frukost, ska snart gå och ge saga hennes mat, fick tips att ge ägggula i maten (för hon ska få lite mer B-vitamin) och för hon har fällt massor nu men mer än vanligt, så det ser inte alls snyggt ut, ska ge det ett försök. Annars lutar det mot lydnads träning ikväll.
 
Igår for jag och hjälpte mamma med att måla hennes hall, gick bra, sen for vi och körde lite och så, sen gick jag in till stan för en promenad med Emelie, kändes otroligt skönt få surra lite och få motion samtidigt :)
 
Ni får ha en sån underbar dag, puss 

• jag älskar mitt röda hår!




Is so tired of everything and everyone right now.

Blir en gammal bild idag då jag inte är så sugen på att dra ut och fota den vackra hösten, känner mig så himlar trött på allt, tror jag ska ta och försöka gå ut på en promenad med Saga medans solen är framme, få se hur jag känner mig senare. 
 
Har föresten beställt ett par nu från fritidsfabriken.se när jag fick 20% igår så passa jag snabbt på. hann knappt själv inse vad jag gjorde. men kommer bli så himlar nöjd :) 
 
Ha en underbar Tisdag, så hörs vi senare, puss

black*



Kollage från Zalando
 
1. Top | 2. Sandaler | 3. Kjol | 4. Kuvertväska | 5. Örhänge
 
 



Autumn

Hej :) Idag har det varit en tuff dag, känner mig så otroligt trött men tog mig upp vid lunch och tog en dusch, kändes skönt, sen blev det en promenad till mamma, 2km, hejja mig, sen följde jag mamma till Grisberget, gick 5km med mamma och Pernilla, oj va duktig jag kände mig, avslutade sen med att titta på hästarna, Saga var dock lite smått rädd för dom. men aja, nu ska jag ta och ringa pappa, vi hörs, puss