Beautiful day

 
Hej :)
Vilken bra dag det har varit idag, har hänt massor, först for jag med valparna Torres&Nalle, samt ägarna också såklart, till bruks för lite skogspromenad, vi träffa massor med hundar och lärde oss massor om olika raser, sen blev det en lunch med agneta i munksund. Så har jag hjälpt mamma och handlat, hon är sjuk så då måste man ju bara ställa upp :)
 
Hann jag bara fara hem vila någon timme, sen fara iväg igen och träna på bruks med träningsgänget, var otroligt mycke folk där, super kul, så nu ska jag också hjälpa till och baka till tävlingarna på bruks, så ska bli roligt få ställa upp lite. så nu är jag hemma, helt slut i kroppen, men otroligt bra dag har det varit, hoppas nu Saga är riktigt nöjd för det är då jag iallafall. 
 
Nu blev det ett långt inlägg men hänt mycke idag som ni säkert läser, men nu massa filmmys sen nattinatti, så vi hörs. puss

Tänd ett ljus.

Nu blir det att lägga sig å se lite paradise hotel och ladda för en ny dag imorgon, mår dessutom mycke bättre nu än tidigare så hoppas på en bra dag imorgon :) så vi hörs. puss

You are my little story

Hej på er. 
Idag har det varit ännu en seg dag, Mamma ringde såklart, och hon är sjuk, for dit, var där en stund, Jo såklart, hon smittade mig, så nu ligger jag här med huvudvärk men hoppas det går över, ska göra lite middag sen blir det massa tvmys med mina djur. så det blir inge träning ikväll med Saga, får bli en annan kväll :) 

Min familj.

Det har varit en jobbig tid specielt då min mamma & pappa skilde sig, dom personerna som betyder mest för mig, så var det otroligt tungt, försökte väl bita ihop och lee, men bröt oftast ihop och inte orkade stå och kämpa eller hoppas att min familj skulle bli hel igen, tros i det hela bode jag jämt hos mamma, väldigt sällan hos min pappa, det var en jobbig press för varanan helg då jag fick träffa honom så tog jag vara på varje minut som gick med honom, satt vid hans knä,höll hans hand(jag var 10 år) så jag har nog alltid varit pappas lilla flicka. 
 
Min pappa,syster och mamma betyder verkligen allt för mig, det är min familj, och kommer alltid vara min familj. Det kan ingen ändra på. ♥ Jag älskar er mest av allt.
 
Varför jag skriver detta, vet ej, inte för att andra ska läsa, utan för jag hade det riktigt tufft den tiden och är nu idag 21år, så ungefär 11år sen då mina föräldrar skildes. så än idag känns det tufft ibland. specielt att inte ha sin pappa så himlar nära som man hade önskat sig men tacksam att mamma har funnits här för mig då min pappa inte har kunnat.

Mys måndag

Hej, Idag har det varit en seg dag, promenerat massor, samt borstat Saga sen blivit bjuden på tacos hos mamma, sen har jag städat lite och byt sängkläder, så blir att tvätta och träna imorgon. Men nu halv åtta hos mig som spelas här i piteå, ska bli kul att se, så vi hörs sen, puss




Besöksrekord!

Tusen tack alla underbara läsare! 💖💕 ni är bäst! 

Sheltie träff

Varit på sheltie träff idag, var otroligt många vackra sheltis där, super kul, körde även Inkallningstävling och Saga var kung på det, så träning ger resutalt! Nu ska jag ta och vila och ta det lugnt så vi hörs senare puss

Söndags outfit

//Tröja från cndirect | Linne från Ginatricot | Jeans från cubus //

I'm happy for who I am ♡

Vilken underbar dag det har varit idag, massa valpmys och bus i öjebyn, även en sväng till djurmagazinet som är en favorit affär tycker Saga, imorgon Sheltie träff. Så nattinatti och sov så gott, så hörs vi imorgon. pusss 

Platsliggning

 
Hej Fredag!
Idag så började jag vid lunchen med träning i blåsmark med Saga, hon var super duktig, känns så roligt då man verkligen ser förbättrning i sitt arbete som man lägger ner, så det kommer nog gå bra med Saga, sen for jag och handla med mammi i bergsviken, för den billiga laxen såklart. Men sen hörde pappa av sig, samt jag ringde till älvsbyn för att kolla med Alice, och ja, vi drog dit, jag och pappa, hämtade hem Alice efter en vecka i älvsbyn. 
 
Vi kom hem, jag gjorde lax m.potatis, Yummi, sen träffat lite Lisa en sväng, så nu nattinatti, eller film först sen nattinatti för imorgon ska vi dra till Öjebyn för massa valpmys och träffa Torres, så vi hörs. puss



Nelly outfit

Kollage: Fest!
 
1. Vit klänning | 2. Vita klackar | 3. Svarta klackar | 4. Vit dress | 5. Svart klänning
 
 



Ny Jacka

Köpte en ny jacka idag när jag var en sväng på stan med mamma & min syster, så nu blir det snabb käk och sen ut med Saga i skogen och få träffa Torres, så vi hörs. puss
 

Vilken galen dag.

//Saga som liten 8 veckor, Älskling♥ //
 
Hej alla glada!
Idag har det varit mycke på en gång, var på morgonen på en lång promenad genom klubbgärdet sen till mamma, blev bjuden på middag, alltid bra, sen for jag på en hundträff i öjebyn. Det gick bättre förutom händelsen som gick mindre bra, en hund hoppade på en liten liten hund och blev jätte dramatiskt, saga var livrädd som jag, så hon sprang åt alla håll och ville därifrån.. tyvär så var ägaren till den lilla hunden avliva den.. :( så himlar tråkigt, men så efter det for jag och saga till klubben och tränade med några goa från träningsgänget som jag ska träna med under vinter, ska bli hur roligt som helst, och gick super bra idag också. så nu siktar vi framåt och träna, träna träna. :) 
 
Aja, nu blev det mycke läsning för er, men så har min onsdags sett ut, nu ska jag se lite paradise hotel och sen sova, så vi hörs väl imorgon, kram.

5km

Blev en promenad på 5km runt där jag bor, kändes otroligt skönt efteråt, hann även springa in på Coop och handla lite. Nu ligger jag i sängen, äter små snacks morötter och ska starta en film, ha det bra. puss :)



I love chocolate

Hej alla söta :) Sitter och tittar lite på bakverk genom youtube, blir så inspraterad och sugen, så tror jag ska testa och försöka baka den här till helgen, måste bara köpa en sån bakblåt och bjuda över lite vänner, men vi får se :)
 
Va tycker ni? den verkar enkel.r