Godnatt

HEJ&GODNATT!
Förlåt för att jag inte har skrivit något idag eller igår, har haft fullt upp och har inte mått så bra eller, min mormor ligger på sjukhus och som tur är att hon mår i alla fall bra nu, men man vet ju aldrig, jag gillar själv inte sjukhus så det är lite jobbigt, och sen var jag på möte igen på arbetsförmedlingen och det gick bra! ..Sen har vi ju fått jätte dåligt väder här, vågar knappt gå utanför dörren för att slippa ramla.
 
Men nu ska jag ta och se lite the vampire diaries och lägga mig så vi hörs imorgon! 
 ps. Ni får veta vinnaren i dagens blogg imorgon! I promise

Saknar mina små.

En gammal kattunge som vi födde upp! :) Blir så sugen på en till kisseunge.
 
Hej! Idag har jag haft fullt upp, först kört in mormor på sjukhuset på morgonen sen for jag på en mysig promenad på grisberget med saga innan dåliga vädret kom, sen for jag och stor handla till familjen, men då hände det en pinsam grej, coop kortet jag skulle betala med hade inga pengar i kortet så jag stod där helt röd i ansiktet, men fick fara hem och hämta ett annat kort och fara tillbaka och hämta mina varor! :) haha, sen for jag till tandläkaren och kollade upp tandställningen och samtidigt for och hälsa på mormor som mår mycket bättre nu!
 
..Nu sitter jag och saga ser djurakuten och ska snart se film med mamma och bara mysa framför tv:n, så vi får höras senare, puss

My food


Bilderna blev inte så bra när det börjar bli så mörkt ute, men lagade en super middag till familjen, och det blev så gott, så få se om jag och saga tar en promenad på grisberget eller nå ikväll :) så vi hörs senare, puss!

Idag är det en bra dag.

Hej! Kom precis hem från att ha varit ute med vovvarna med Stina i skogen, det var riktigt skönt fast lite kallt, sen for jag och handla åt familjen och ska snart förbereda för middag till familjen, lax blir det! Mums.

Va med i DAGENS BLOGG!!!

STÖRRE CHANS!♥ - för att vinna.
Följa min blogg genom bloglovin  [HÄR]
Gilla detta inlägg via bloglovin!
..Och Gilla min blogg genom facebook [HÄR]
 
ps. Kommentera gärna om ni har gjort något av det hära för att få större chans så jag vet vilka som har gjort det så blir det lättare för mig att välja ut vinnaren!
 
..Och så måste ni ju såklart kommentera 'jag är med' så kommer jag utse 3 vinnare om det blir mer än 10st som är med och tävlar i min dagens blogg och vinnarna/vinnaren vinner var sin länkning på min blogg samt får en massa läsare!!!
 
Tävlingen avslutas på torsdag 28/11!
SÅ LYCKA TILL
 

Söndag 24/11

Hej! Igår så var det fullt med folk här i huset så for en sväng till Öjebyn och det blev att köra massa fyllisar halva natten, sen idag så har vi bara tagit det lugnt, ätit lite utemat och bara vilat upp oss efter gårdagens nattkörning! så får se om vi fortsätter med det eller drar ut någonstans! aja, vi hörs, puss!

My music!

Här är det tre favoriter som jag älskar att lyssna på! lyssna!?

Today's dinner

Gamla bilder från förra gången jag gjorde plättar!
 
Men Idag så blev det hemmagjorda plättar till middag, mums var det, så snart ska jag se vad jag och elin ska hitta på för något skoj! så vi hörs, puss

Cat photo

Fotade lite chili min katt idag! :)

Äntligen fredag.

HEJ&GODMORGON! Nu äntligen är det fredag och det betyder H-E-L-G! Har varit ute nu idag hela morgonen med saga och fotat lite, men senare idag så ska jag fara mot Öjebyn med saga och busa och skoja med Elin och hundarna! så vi hörs sen, puss

Överraskningen!!

Eftersom det inte var någon som vågade gissa på vad överraskningen var mellan mig och saga så blir det ingen länkning, men i alla fall jag och saga ska tävla i en utställning för valpar i boden, anmälde mig igår, och är så sjukt nervös men ändå lite små roligt och få se andra hundar och hoppas på andra Shetland sheepdog också, sen så ska vi träna och ha så roligt vi kan tills dess, hon vill ju bara lära sig mer och mer för varje dag så det känns så roligt!
 
Hoppas bara veckan och helgen går fort nu så! Aja vi hörs, pusssss!
 

Good morning my friends

HEJ&GODMORGON! Vilken underbar morgon det är, vakna dock nyss både jag och saga, så nu har vi ätit frukost och funderar på att gå ut lite och busa och träna på gården, så senare kanske Stina dyker upp! Sen har jag en överraskning att berätta sen!
 
Vågar ni gissa vad? ;) Ni vinner en länkning på bloggen om ni gissar rätt!
Ett tips! Det är något med saga att göra! :)

Julklänningar

Hittade jätte snygga klänningar från nelly.com som man kan ha till julafton som närmar sig, skulle själv lätt beställa hem någon av dessa fyra klänningar samt så är dom ju lite korta också så passar perfekt till så liten som jag är ...men ibland så har man ju inte pengar så man har råd att köpa, så då får man ju drömma om klänningarna istället!
 
 

Sjuk och grejer

Hej, Idag känner jag mig inte alls okej, vill bara spy för minsta lilla jag gör eller äter, men ska i alla fall på möte igen hos arbetsförmedlingen snart! Så hoppas det inte blir allt för jobbigt, sen idag blir det nog att bara ta det lugnt, mysa framför tv och ta det lugnt! så vi hörs, puss

Äntligen är du hemma!

Hej! Igår så fick jag ett oväntat sms ' ska vi ses imorgon? :) - stina! Jag trodde inte att det var sant, trodde att det var en månad kvar eller några veckor i alla fall tills hon kommer hem från London, men inte det, HON ÄR ÄNTLIGEN HEMMA! Så idag ska jag träffa hon och tova och hitta på något skojigt! så vi ses senare, puss!