Livet är hårt.

Hej! Sitter i munksund och ska fara till skolan om någon timme för en liten lektion, känns grymt ovärt men jaja, sen så får vi se vad som händer, vill shoppa men känner ingen ork, men jaja, men vi får höras senare mina läsare, och förlåt för så dåligt skrivet av mig!

Du säger att du älskar mig men behandlar mig såhär dåligt..

Hej! sorry för jag inte har skrivit på ett tag, men har haft gode så mycke nu som jag inte vill ta upp det på bloggen eller, men har varit i munksund för det mesta och i djupviken och i skogen under dom hära dagarna och nätterna! ska snart hoppa in i duschen och så, sen ska jag nog ta och lägga mig! vi hörs puss!

dream

Ni ska få höra min dröm i natt som var hur sjuk som helst! Vakna till och med och fick tänka till om det verkligen går att bli sant, sen skratta jag hahaha! Men det börja med att jag hade haft en fest för länge sen tydligen och hade jag slapp och satt och såg tv och tydligen gick ut och rökte snabbt sen gick jag in så kom polisen och knacka på, jag blev självklart helt WHAT? och fråga vad jag har gjort, dom bara: du har lyssnat på fel låt på din fest för någon helg sen, ja bara jaha okej?, så jag åkte in i fängelse för det, det var en ny lag att man inte fick lyssna på fel låtar till fester, hahaha!

Den var så sjuk, och kan gissa på att ni inte orkar läsa det för jag är inte så duktig på att skriva eller förklara, men nu ska jag se filmen 'Den lilla pandan' en gammal favorit, tror till och med jag var kär i den lilla pojken i filmen när jag var liten! Men skriver senare, puss!


Now I've had enough of being in the game.


¨I thought you were my friend, but you were my enemy who wants to play my friend¨

Honey


Nu blir det att se den hära filmen Honey, så vi får höras!

Glöm inte.. att ställa frågor på min frågelåda, vill ha massor med frågor sötisar!

Godmorgon!


Hej&godmorgon! Vakna för en stund sen och ska snart gå och äta en riktig god frukost+kladdkaka, men först ska jag spela lite the sims! vi får höras sen, puss!

Lördag


Hej sötisar! Jag har så grymt tråkigt, men ska gå och se tv och ta fram godispåsen och massa mysiga filtar och bara njuta av denna lugna lördag som inte blev som planerat! Men vi får höras sen mina läsare! puss

Inga kläder


Knasig bild.
Hej! Ligger fortfarande i sängen, ska nog ta och hoppa in i duschen och så, få se hur det blir ikväll, har då ff ikväll så då får vi se hur det blir med det, fast skulle vara rätt så skönt att ha en stor godispåse och en massa filtar och sätta mig framför tv och bara ta det lugnt!

the evening in question.


svårt val!


Vilken av dom hära snygga toppen ska jag köpa? tycker båda är snygga och så, men är så osäker!
så help me!

My angels

Hej! Kom precis hem från en trevlig grillkväll med flickorna och små pojkarna som kom förbi! Annars så försöker jag klura ut hur jag ska göra imorgon, tänkte festa men det blev lite problem så vi får se hur det blir med det, är dock grymt sugen för har inte druckit nå sen sofi's grymma fest! Men Ska starta någon film  nu och hämta O'boy och så blir det nattinatti efter det! ses imorgon, puss!

Rain and more rain
Gick ut och fota lite och fick dessa bilder, och ni kommer nog inte tro mig men dom här bilderna är tagna av min gamla mobil med 8.1 megapixlar, men ska snart skaffa mig en egen kamera så då blir det roligare att fota!

Goodnight


Nu ska jag ta och lägga mig, ska upp kl 8 och sen dra och göra en grej som är kl 9:30! så ses imorgon! godnatt!

Yes, I fix it.Hej! Ligger och ser tv just nu, och har gjort allt klart så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem med lite kläder till mig som hon skulle köpa och jag har en riktig bra nyhet att berätta att jag mår mycke bättre nu och kommer nog att vara helt frisk imorgon så då ska jag hitta på nå fint att köpa till mamma och så ska jag besöka min praktik plats eller först få veta av min lärare om jag fick den platsen på torsdagar&fredagar till jul!

Nu ska jag fortsätta se tv, vi får höras senare, puss!

Kitten


Jag hoppas att min katt chili får kattungar snart men först måste hon hitta en snygg hane, för det skulle vara så grymt gulligt och hoppas att någon är sugen på en kattunge då hon får, och mest troligt nästa sommar kommer hon att få små ur gulliga kattungar med stora blåa ögon, hihi dör av längtan!
Kan inte tiden gå lite fortare?