Lördag 29/11

Hej! Känner att jag inte har nå fantasi att blogga om mer än min tråkiga vardag, Idag har jag varit med mina mostrar och mamma på loppis, hittade lite glas och skålar, bra fynd för min del, så sen bjöd jag dom på min stora chokladkaka som är lite kladdig i mitten samt visa min nya läganhet! Så jag och djuren blev helt slut av besöket vi fick så vi alla slocknade i sängen.
 
Ikväll blir jag bjuden på tacos sen inga planer än..
så vi hörs, puss 

Dark grey Jacket

Hitta denna snygga jacka för bara 209:- såg hur fin som helst ut och billig också. Så hoppas jag får denna till jul så kommer den användas mycke väl vid våren/sommaren! Sidan heter http://www.dresslily.com/  kolla in där, super snygga kläder för en bra peng. 
 

Baka en liten kaka.

 
Hej! Idag har jag varit och stor handlat med mamma, sen städat undan lite, samt varit ut med saga en skön promenad som vi fick besök av två stora 'älgar mitt på vägen nere uti mig, lite obehagligt så jag sprang och gömde mig bakom en bil för dom började springa upp mot mig, ahh, dog typ! sen har jag bakat en chokladtårta som är lite kladdig innuti, Mums, blir att ha inflyttningsfika i helgen för familjen!  aja, vi hörs senare, puss
 

Just u.

thinking of you and care about you.
just so you know.


Snart är detta mitt.

 

Liten julklapp.

Hej, Idag har jag städat och tvättat gjort allt tråkigt, sen fick jag besök av lisa, så vi beställde lite go mat och pratade, gött få prata ut, sen nu har jag suttit och beställt lite underkläder och annat för jul ovs, så det blir som en liten julklapp till mig själv när jag inte har kunnat shoppat nå på några månder! så hoppas bara att allt blir kommer sitta bra nu! :) aja, nu ska jag ta och diska lite, göra lite fint, gå en promenad med saga, så vi hörs, pusss!
 

Myser i lägenheten.

Hej, sitter och bara myser på i lägenheten nu, mamma och moster carita var förbi en sväng och hjälpte mig med lite grejer, sen har jag varit ut med saga på mys promenad, så himlar härligt, känns som allt kommer på plats också, nu väntar jag bara på att jag ska tvätta och göra fint uti kläderna!
 
Men aja, ska duscha och sova med mina älsklingar sen.
så vi hörs imorgon, pussssss

Rojal canin fototävling.

Har blivit med i en fototävling på Rojal canin med alice och lite andra bilder, få se om man får några röster eller inte :) hoppas det iallafall, så om ni vill rösta på min lilla ängel så KLICKA HÄR samt va med om ni själva har katter! Lycka till och rösta!! 

Gissa kändis var!?

JAPP, som alla nästan trodde rätt så är det Brad pitt på bilden jag gjorde om lite! Så grattis till er som gissade rätt och som sagt så lovade jag ju en länkning och en liten mening om era bloggar och det kommer här.
 
http://idasbas.blogg.se/ - En otrolig gullig blogg.
http://ansiktsmode.blogg.se/ - en stilsam fin blogg.
http://alwaysida.blogg.se/ - En unik/pensolig blogg.
http://emelielaestander.blogg.se/ - En av mina bästa vänner, och så har jag gjort hennes design ♥

I want for christmas

 

- GISSA KÄNDIS!?

Vi kör lite GISSA KÄNDIS!? vem kan ni tro är bakom detta?
 
A L L A som kommenterar och gissar rätt på gissa kändis till nu på Tisdag 25/11 vinner en länkning här på min bloggen samt en liten mening om din blogg av mig! så kom igen. Så Gissa på! Alla borde veta vem han är den snyggingen ;)

Chokladbakelse

 
Ikväll så höll jag mig i köket efter ett besök hos min moster carita med saga, så blev det en krämig chokladbakelse, super god, tyvär en som är kvar som jag ej orkar äta upp! Hoppas mamma är på bra humör och är sugen på en bakelse! Nu ska jag se lite film och mysa med djuren, så vi hörs nog imorgon, pussss
 

Winter word.

 
 
 
 

Alice den gråe.

 
 
//Alice min egna fina kisse när hon var liten i somras//
Hej! Vilken härlig dag, har varit på en promenad genom stan och samt hämtat mitt bredband på ica med saga, var skönt, så nu sitter jag här med alice och bara myser på, hoppas denna helg går fort så jag får flytta in någon gång! Längtar.

Äntligen fredag.

HEJ ALLA FINA LÄSARE! Idag har det varit en tuff&jobbig dag, först kan jag inte flytta in i min nya lägenhet, får vänta tills på måndag om det ens blir då, sen massa tjafs och grejs, är helt gråtfärdig och slut på krafterna, så en promenad med saga gjorde mycket! Tur jag har henne, pusss