Vem är din favorit i x factor?

Min favorit är såklart awa och J.E.M och så tänkte jag höra med er läsare vem eller vilka är era favoriter i x factor för er som ser det såklart!?

autumn

 
Blev tyvär inge bakning idag, istället gick jag en lång promenad i det fina vädret! Nu - städa läggan och fixa lite mat! vi får höras senare, puss!

Du klarar detta.

You will manage it the grandmother, we are here for you. always
 

good morning

HEJ&GODMORGON! Vakna själv för en stund sen och har sovit så undebrat i natt, men som sagt så var jag med stina,elin och tova i öjebyn och det blev en massa prat och x factor, en riktig skön kväll!
 
...Och idag blir det en massa bakning hos mamma och samt fara till sjukhuset men hur min kväll kommer att se ut det vet man aldrig! aja, vi får höras senare, puss

Äntligen

Efter tre veckors väntan och massa annat problem så är det löst och har äntligen internet, sitter nu nyduschad och ska böja dra på mig nå kläder och kolla hur det är med busstiderna och dra mot öjebyn! så vi får höras senare, puss!

Fredag idag

Idag är det fredag och har fortfarande Inge internet men ska se senare idag hur det går och har inte ens min dator här :( buh men iallfall så har jag blivit jätte förskyld men ska försöka fara till skolan idag så får vi se hur det går! Annars blir det massa mys i min lägga med massa gott ikväll! Så vi hörs sen då jag har internet så ni får bilder från mina dagar då jag har varit borta!


Gissa kändis var!?!

Nu är det så att det var så att alla som gissade gissade då rätt så alla vinner en länkning! ska kanske ta en liten svårare nästa gång eller vad tycker ni ? :)
 
Alla som gissade rätt!
http://ceciliaaaaas.blogg.se/
http://evaaaahs.se/
http://www.nattstad.se/jkaarlsson
http://eeemmylam.blogg.se/
http://ghostbabychattis.blogg.se/
http://jenniifersjo.blogg.se/
http://missmjulk.blogg.se/

Svar på kommentar.

Fick en fråga på bloggen om vars min lägenhet ligger, den är då i piteåstaden på zon alltså mitt i piteåstaden och det är då en liten etta på 20 krm men räcker gott och väl för lilla mig! Jag hoppas du fick ditt svar annars är det bara att fråga om du undrar nå mer!

I'm back.

Har ni saknat mig nå? själv så har jag nu internet från min iphone och sitter och ser tv i den nya läggan, sen så har jag haft fullt upp i veckan, var på Ikea i torsdas och har varit på några möten! Imorgon blir det då partyyyy så då blir det fix fix, för blir nämligen att vara här hos mig så det kommer bli super kul!
 
Aja, nu snackar jag för mycke, vi hörs sen, puss!