photo.

Lilla Kerstin
 
Hej, ber så mycke om ursäkt för jag inte har varit så aktiv nu senaste dagarna, har satt ut kattungarna på försäljning, gått otroligt bra, många som har hört av sig, så kändes roligt att dom tyckte mina små var så fina, sen har jag gjort det ena och andra, varit på samtal,fest och så mycke annat, har haft fullt upp. men ska bättra mig och blogga :)
 
kram /therese

Så less på Iphone.

Tror nästan det är 4-5 laddare jag har köpt från förra året, som har slutat funka, eller gått sönder helt, är så less, nu igår kväll eller natt, så slutade min laddare ladda, så blir väl att köpa en ny laddare när jag ändå är i luleå idag, ska dit och lämna av Mamma på flyget, då hon ska till thailand i två veckor, kommer bli tomt då vi pratar varje dag. 
 
Annars har jag och Saga blivit bjuden på middag i öjebyn senare idag, ska bli gott, sen är planen att betala räkningar och städa lägenheten. aja, måste börja gå om jag ska hinna, vi hörs. kram :) 

Godmorgon världen.

 
HEJ&GODMORGON!!
Idag är ännu en dag på sinnerans, ska snart ta och gå ut med Saga, sen börja gå, hört det ska vara ganska så kallt, så lär nog klä mig så mycket så jag knappt kan gå, sen så får vi se vid eftermiddag vad denna dag har att erbjuda :) 
 
Så vi hörs, kram.

kära lilla kate.

// Igår blev denna tös Kate tingad // photo; Therese lindgren
 
Hej, Söndag idag, en chill dag, sovit galet dåligt inatt, så har mest bara tagit det lugnt på förmiddagen, gått liten mysig promenad, så ska nog fortsätta ta det lugnt och vila lite, så vi hörs senare med lite roligare inlägg va? :) 
 

Lördag 16/1

 
Hej! Idag har jag varit och permenenta mitt hår hos min mamma, blev ändå nöjd, dock försvann det mesta av färgen men skitsamma, sen har min pappa och hans familj kommit och hälsat på, fick fina tulpaner och blommor. Sen har ett par kommit fråbn Luleå och tittat på dom små, så nu är jag helt slut, ska ta och vila en stund sen får vi se vad som händer sen. kram.

You're never here when I need you.

I want you to fight for me, to show that it is only me that counts, I want to see it.
 

Så glad.

Blev så himlar glad när jag såg detta idag, mina små är med på blogg.se hemsida! Roligt att dom gilla dom som jag också gör.
 

Äntligen fredag.

Hej! Idag är det fredag, fick kvällbesök igår av en Lisa, vi hängde,åt pizza och drack varm choklad, var gott, idag så vet jag inte vad som händer mer än ska på träning med Saga ikväll, ska bli skönt att träna lite hund, prata lite hund. så får vi se, 
 

Alla fyra små varelser.

// Alla fyra me i bilderna, så otroligt söta // photo; Therese lindgren
 
Hej! Igår fick jag besök av kattungarnas pappas ägare en liten sväng, sen kom Lisa & Emelie, så idag har jag varit och följt mamma och letat efter lite smått och gott till hennes resa, sen blev bjuden på lite mat, alltid gott, kom hem för en stund sen, blev jätte trött så blir tv häng och så, så vi hörs. puss.
 
 

Jag är viktig.

Gjorde en tavla idag på sinnernas som jag är på, med ett hjärta ♥ och att "Jag är viktig" lite som om vad andra än tycker och tänker om mig, om vilken sits jag nu är i. Jag är den jag är och jag är lika viktig&värdefull som du eller den personen som fick chefjobb med jätte bra lön, gav bara ett exempel. Men jag är Viktig också. 
 

♥♥♥

 

Beautiful blue eyes

photo of the little Kerstin | photo; Therese lindgren 
 
 

Lite morgonmys.

 
GODMORGON eller GODDAG! lite sen morgon.
Fick jätte lång sovmorgon idag av mina djur, så otroligt skönt, gick ut och gick med Saga för ett tag sen, det har kommit stora mängder av snö, så härligt. Idag blir det lite små göra, fixa till mina kläder lite, och sånt. få lite ordning i lägenheten. annars har jag suttit med jotex tidningen med en kopp varm choklad, yummi.
 
så ni får ha en bra tisdag, så syns vi. kram.

Ibland förstår man inte.

 

Katt på K.

Här har vi Kalle ↑
Här har vi Kate ↑
Här har vi Klara ↑
Här har vi lilla kerstin ↑