Det är fredag idag.


Hej, är hemma nu, hade sovmorgon i morse och sedan två lektion, så nu startar jag med denna helg med lite gossip girl och mys med kissebebisarna, vi hörs, puss!

Dagens outfit.


En vinröd tröja, och mina favorit jeans från gina för 299kr!

Follow me


Följ mig via instagram, heter thereselii där! :)

Torsdag 30/8


Idag blir mina små sötnosar 6 hela veckor, så fort tiden går, annars så kom jag precis hem från skolan, har haft webbdesign, och kommer ha det imorgon också, sen så blir det att fara och övningköra senare idag på körskolan!
 
Vi får höras senare, puss!
Glöm nu inte att anmäla er till dagens blogg som är här längre ner↓

That it's too late to apologize


Idag så har jag varit på möte på skolan imorse sedan blev det en sväng till mormor med grejer, och tiden gick så fort så var klockan fyra så for vi och kollade på ett hus och efter det blev det jobb, så har haft en ganska så bra dag ändå!
 
Nu ska jag ta och lägga mig med sjuklingen och se lite gossip girl!
Så vi hörs imorgon, puss!

Ett stort grattis till gissningen.

Hade en lite tävling tidigare som man hade chansen att vinna en länkning på min blogg, och nu har vi en vinnare som gissade rätt att jag var 10år gammal på bilden! Men Klicka här för att komma till hennes blogg och ett stort GRATTIS till henne!

Pay it forward


Nu ska jag ta och lägga mig och se denna favoriten, och tagga för möte imorgon.
..så vi får hörs imorgon, puss&godnatt!

Dagens blogg igen.

STÖRRE CHANS!
Följa min blogg genom bloglovin  [HÄR]
Gilla detta inlägg via bloglovin!
..Och gilla min blogg genom facebook [HÄR]
 
..Och så måste ni ju såklart kommentera 'jag är med' så kommer jag utse 3 vinnare om det blir mer än 10st som är med i dagens blogg och vinnarna vinner var sin länkning på min blogg samt massa läsare.
 
Tävligen avslutas på Söndag 2/9!
SÅ LYCKA TILL.

Glömmer aldrig det du har gjort.


Lite fordom ändå i lakris, haha! sötnosen
HEJ! Idag så har jag varit på ekbergs igen, sista dagen för denna vecka så nu har jag bara skolan kvar som väntar på mig, annars ska jag ta och plugga lite för körkortet idag och bara ta det lugnt hade jag tänkt!
 
Så vi får höras senare, pusspuss!
 

Jag önskar att jag inte hade..

..Att jag inte hade dysplaxi(nästan som dyslexi). Jag önskar nästan varje dag att det ska förvinna en vacker dag och jag kan vara precis som alla andra, ha en klass, vara duktig på skolan, klara körkortet snabbt, alla dom dära enkla sakerna som alla andra klarar så snabbt och enkelt medans jag får gå den tuffa/svåra vägen i speciel klass, men vissa kanske inte ens vet vad dyslpaxi är som istället tror att jag är en ivare som inte orkar med mina betyg och hatar skolan, men så är det inte.. har en svårgihet som gör det tufft för mig. och det är något svårare än dom som har dyslexi som är en normal svårighet alltså har svårigheter med att läsa och skriva och bättre på praktiska saker!
 
..Ibland så känns det som att visa personer inte vill vara med mig eller ens vara min vän för jag har en svårighet som jag inte kan rå för alls, men jag föddes med det och kommer leva med det resten av mitt liv. Punk slut.
 
Kände bara för att skriva av mig lite..
Nu ska jag ta och sova, vi hörs imorgon, puss&godnatt!

Äntligen går det att blogga!

Har inte kunnat blogga på hela dagen och nu äntligen funkar det, det stod något att det var nå fel blabla, men nu verkar det ha löst sig, men idag har jag varit på Ekbergs, sedan kom jag hem och bara legat och dekat i sängen, var helt slut efter att ha börjat kl 5 på morgonen.
 
NU - Gossip girl! vi hörs, puss!

I can not handle my emotions.


Mamma 44år.

Idag så har då min mamma fyllt 44år, och det blev massa fika och gott och även bilbingo! riktig bra söndag, men mindre bra att vi inte vann något på bilbingo! Aja, nu ska jag busa med dom små! vi hörs, puss
 
ps. Om ni vill ha receptet på tårtan på bilden så skriv så fixar jag det!

Godmorgon!

HEJ&GODMORGON! Vakna för ett tag sen och nu förbereder vi för lite kalas för nämlingen fyller min mamma 44år idag, så då kommer släkten och sedan ville mamma att vi skulle fara på bilbingo och eftersom det hennes dag idag så kan jag ju inte säga nej till det. meen så kommer min dag se ut, vi hörs senare, puss!

Recept på chokladbollar!

Det blir inte så många men är så sjukt goda!
INGREDIENSER!
200g smör
2 dl florsocker
2 tsk vanilin socker
6 msk kako
6 tsk kaffe/juice
7 dl havreg
 
Sen så brukar väl alla oftast veta hur man bakar chokladbollar!
Men aja, nu ska jag dra mig på köket igen och baka kladdkaka! vi hörs. puss