Hos mammi

Gammal bild på chili gumman..
 
Hej! Sitter på min systers dator och ska snart fara och hämta henne, sen blir det att övernatta här hos mamma i natt och tagga för en helt ny dag imorgon på ekbergs samt skola på eftermiddag! så skriver mer sen imorgon, vi hörs, puss!

- Vem tror ni vinner i top model sveirge?

Josefin eller shams som kommer vinna i top model? mellan dom två så tycker jag i pensoligheten så är det shams, men annars så är ju josefin riktig duktig och det är shams också.. så.. det är riktigt svårt! Hoppas på att rätt vinner iallafall. så va tycker ni? shams eller josefin? :)
 

you save me.

Vill bli brun igen... och ha SOMMAR.
 
Hej, Kom som vanligt hem från ekbergs nyss och har varit blandade känslor idag, från båtten till toppen, men hoppas det löser sig. annars så har det varit en bra dag och allt har rullat på, ska hämta senare mitt riktiga körkort och göra nå middag hos mamma tror jag. få se om man far någon sväng till mormor och se hur hon mår! så vi hörs senare, ska spela lite the sims 3.

M å n d a g

Ännu en underbar dag, idag så har jag varit på ekbergs, och kom precis hem och ska ta och spela lite the sims och sedan fara och handla, så få se vad som händer sen.

I love to bake

Hej! Igår var jag med tjejerna hos maja och det blev massa prat och mys, sen så sov jag hos mamma där på morgonen blev jag då sugen på lite cupcakes så det blev några, sen har jag ätit en super god middag&efterrätt med min familj, och snart kommer stina och så blir det ponnyakuten och johan falk! Så vi hörs. puss!
 
 

dagens outfit.


Hej igen!

HEJSAN! Nu är jag tillbaka igen och klarat körkortet också, så det är riktigt skönt så tänker ta bloggen nu på allvar som jag nu har skrivit några gånger men nu menar jag det. Annars så har jag varit hos pappa i yttersta från igår och ligger nu här hemma i läggan och bara tar det lugnt! så vi hörs, puss!