min fina mormor.

Snälla mormor, bli bättre.. känner mig så hjälplös när du mår som du mår och jag kan inget göra.

Do you remember me?

Hej, i helgen så har jag bara tagit det lugnt, i fredas så blev det en lugn och tidig kväll se lördagkväll så for jag och emelie och köpte massa gott och satt oss på tages, sen for vi på lite förfest och körde hem lite fyllos haha ;) nämen en riktig skön helg, idag har det bestått av fotboll och fotboll och solning ute med djuren! :)
 
Hur har eran helg varit? :) 
Vi hörs sen, pusss!

Äntligen helg.

Nu är det äntligen helg, gud va skönt!♥
 
 

Min fina saga!

Hej, Idag så har jag varit på äventyr med emelie till luleå på massa djur/häst affärer och samt ätit på max, riktigt skojigt och skön dag, nu ska jag bara ta det lugnt, fara och handla så får vi se vad som händer ikväll, psg har ju börjat så! aja, vi hörs, puss

you're a guy that is not worth me.

 you're a guy that is not worth me.
I am a world full and good, nothing you just throw away!
Live your life so live mine, but let me be, please

70% Rabatt!

Nu har Nelly hela 70% rabatt på massor med snygga grejer och kläder inför sommaren, har beställt en hel del därifrån, och jag blir så shopping beroende så fort jag kollar på kläder, så ska försöka att tagga ner nu! Men KLICKA HÄR för att komma dit 

You are beautiful as you are.

Hej, idag så har jag tagit tag i städningen, städat och tagit emot massa varor och bara myst ute i solen med alla djur, älskade saga beter sig som hon har blivit mamma till nykomligen alice, hihi, dom är så söta! ♥ Ikväll vet jag inte vad som händer, så vi hörs, puss

5 saker ni inte vet om mig.

Jag har numera blivit kallad för alkolist bara för jag dricker någon helg då och då, men jag vet vad alkolist är för har nämligen bott med en i några år, och det är inte okej!
Jag har nu två egna djur, saga och alice!
Jag har typ slutat att baka helt.. har tappat intresset och tycker det är så jobbigt.
Jag har varit med om en hel del i min resa som gjort att jag står där jag står idag, och känner mig något starkare och stolt över mig själv för den jag är och hur jag har lyckas!
Jag är nu sjukskriven och jobbar inte alls.. inte kul sits men för just nu är det så!
 
Det var lite grejer som visa kanske inte vet! aja, vi hörs, puss♥

Goodnight kiss plz?

Hej, Idag så har jag inte gjort så mycket tills jag for ut med lisa på stan och små shoppade, köpte en liten present till mamma min, ett armband från snö, så hon blev jätte nöjd och blev också middag på stan! nu ligger jag med mina sötnosar och ska se lite film, imorgon är det en stor dag och mycket att göra, men vi hörs, godnatt! :)
 
 
 
 

-

Kära fina piteå! 
 

I think of you and wonder how you feel.

Hej! Idag har jag inte mått så jätte bra, vädret var inte eller nå bra.. :/ så var mest inne och mös med djuren, imorgon hoppas jag på en mycke bättre dag! aja vi hörs! 
 
ps. Ni är bäst som finns här för mig!♥

tisdag 23/6

 

Jag älskar mitt liv.

Hej! idag så har jag varit på gläntan med lisa och saga, tog mitt första dopp också och saga fick simma lite, riktigt skönt faktist, var inte så kallt som jag trodde. Sen har jag bara tagit det lugnt, varit med saga och alice och varit ute i det fina underbara vädret som vi fick idag. Men Nu blir det massa serier så vi hörs, puss! 
 
← Fråga mig något på min frågelåda här brevid

Saker jag stör mig på!

• När vänner/personer går bakom ryggen på en och är falsk.
• Folk som är otrogen!.. 
• När folk inte är ärliga bara för dom inte vill såra någon! Var ärlig istället för om man är falsk och säger ja, när man istället vill säga nej, så sårar det ännu mer!
• När folk inte är tacksamma för det man har eller får, utan ska ha allt serverat..

Jag behöver dig.

Hej! i fredas var det midsommar, firandes med emelie och lisa och lite fler folk, var riktigt roligt, roligast på länge faktist :) sen igår så fyllde min moster år, blev lite fika ovs, gott! sen kom lisa hit så for vi och köpte massa gott på ica, så såg vi lite film så kom emelie så då for vi ut med saga till öjebyn, så var en riktig skön och trevlig kväll! så idag är solen framme så får vi se vad vi hittar på för något! :) aja, vi hörs, puss!