Loveeee

 

...

 

Would not be without you anymore.

 

Du är mitt allt.

Min underbara saga, du får mitt hjärta att dunka så mycke fortare! bästavän.

Önskelista!

• En fin soffa i svart/grå tyg, inte alls för dyr, gärna en diva formad
• Garderob, jätte fin och enkel där jag rymmer kläder och annat uti sängen
• TV- bänk!
• massa smått och gott till lägenheten, filtar,växter, och ljus ovs.
• smått och gott till köket, skålar, tallrikar ovs :)
• presentkort på Ikea, djurmagastinet, Jysk, kläder affärer ovs! 
..och pengar såklart är bra, men gärna grejer i år ;) 

snö of sweden

Det finns mycket snyggt med snö smycken, jag blir mer och mer kär i snön! ett bra tips för er som vill ha snygga smycken!

I do not understand all of you guys.

Oj va brun jag var i somras, vill bli brun igen.. om man nu hade pengar! Men vill ni ta och hjälpa mig med det så klicka här. Kärlek till er alla som klickar på länken, är inget virus, ni H j ä l p e r mig med lite pengar ;)
 
 

Upp mot yttersta.

Hej! Igår så for jag och hälsade på lisa en stund, var mycket trevligt, så senare idag blir det att fara hem mot yttersta med far min, ska bli skönt efter en vecka i stan, saga har dessutom saknat sina hundkompisar där, så aja, ska ta och göra bort lite ärande ovs så jag hinner! så vi hörs, pusss

putfeetfirst.com

//alla skor från dinsko på putfeetfirst.com//
jag måste verkligen skaffa mig ett par vinterskor/höstskor, men kan ju aldrig bestämma mig för vilket par, och så finns det säkert inte i min skostolek eller.. har 35 igenkligen 34, men det är bara att leta och leta tills man har hittat det rätta paret för årets vinter!
 
Har ni något tips på några rejäla vinterskor men som ändå är snygga?
kommentera gärna isåfall, all tips är bra.

Sjuk igen..

Hej! Idag blev jag dålig igen, därför jag inte har varit så aktiv eller orkat vara vid datorn! :/ men nu ligger jag och ser dessermästaena och bara tar det lugnt, ska då försöka imorgon fara en snabbis in till stan för lite ärande! Men aja! Skriver mer sen då jag är på benen igen! Puss
 
min lilla sötnos som börjar bli en stor tjej :)

-

 

jag saknar dig. behöver dig.

 

Saga

Jösses va liten hon var när hon kom till mig, jag har inte tänkt på det förän nu när jag ser henne idag, hon har blivit så stor och fin min stora tjej, vilken lycklig dag det var när hon var i min famn, var kär, var nog mer lite WOW är detta verkligehet, men hon skulle bli min, min egna hund. En vän för livet

 
 

Lite höstmode

//allt är från nelly.com// 
Blir så förälskad i kläder då jag ser att jag har pengar på kontot, men ska knipa åt denna månad och inte köpa något alls, kanske ett par vinterskor när vintern börjar smyga sig fram nu. Annars får det nog bli så, ..så jag har råd till lite mer saker, jag sålde ju min älskade kamera också för någon dag sen, sorg i hjärtat men tog det beslutet när jag insåg att möbler och saker till mitt nya hem om någon månad är viktigare!
 
Hur mycket pengar brukar ni sätta varje månad på kläder och små saker?

En lördagsmorgon.

HEJ&GODMORGON! Sovit ganska så bra i natt brevid alla mina djur så finns det inge bättre, men vaknade för någon timme sen, så mamma drog me mig på promenad till min moster gunilla och hälsa på henne. Jag fixade det , är dock helt slut nu, så blir att vila en stund och sen får vi se hur resten av dagen ser ut. Jag hoppas bara det går bra för pappa och ellinor med hennes far på sjukan, tänker på er.