Nyårs löften 2016

Bli nyttigare, försöka börja på gym. 
Gå ner minst 5 kg. 
Vara glad& nöjd för det jag har istället för det jag inte kan få.
Lämna det förflutna och gå vidare & se framåt!
 
Kommer inte på nå mer, men hoppas det nya året blir ett bra år. 
Vad har ni andra för nyårslöften? berätta gärna

◊◊◊


old photo

För några år sen, kanske ändå borde gå mot det ljusare hår och lämna det röda :)

Alice små sötisar.

Mina finaste som blir 5 veckor idag! 
 
- Är ni intresserade av en sötnos så är det bara att höra av er! endast seriöst.

Odödliga

 
Hej! Idag har det varit en liten tung dag, varit ute med Saga m. Agneta&Torres, sen gjort lite lax till middag, var magiskt gott, nu ikväll kom S på besök och vi såg en as dålig film, jag skämtar inte, den sög, så nu ska jag se en liten bättre film tror jag, så vi hörs puss.

You say nothing or tell me so I understand.

 
Hej&Godmorgon! Idag vaknade jag väl utvilad, var riktigt skönt, ska snart iväg in till stan, sen får vi se hur denna dag kommer att se, hoppas på nå oväntat, men det får vi allt se. vi hörs sen puss.
 
"There are two guys who are totally different, but one of them that I've fallen in love with, that may be the wrong guy. why? .. :( "

-

 

4 veckor.

Mina små hela 4 veckor, blir 5 veckor på onsdag! dom är helt underbara. 

Julafton

 
Hej! Har haft en jätte bra julafton, fått massor med julklappar av mina nära&kära, det kunde inte bli bättre, sen blev det utgång igår på statt med Elin & Stina, var ändå roligt, blev full och ja, så ikväll ska jag bara ta det lugnt, sova och se massa serier.
 
Hoppas ni andra har haft en bra julafton, så hörs vi senare, puss

Julen är här.

 
Hej! Idag har det varit en lugn dag, inte mått så him, hälsat på mamma, varit ute på promenad, myst med dom små som blir hela 4 veckor imorgon, va tiden går fort. Nu lite film eller nå, så vi hörs imorgon. kram

2 dagar kvar.


I want you to see me.

For who I am, give me confirmation that you want me, just me.

Jag drömde om dig en natt.

//Tror dom är 10 dagar på den här bilden//
 
HEJ&GODMORGON! Idag är det måndag, bara 3 dagar till julafton, va tiden går fort. dessutom kommer Stina upp hit till piteå idag, så himlar roligt, aja, men idag ska jag och Saga ta en skön promenad in till stan, köpa mer kattmat till dom små, sen gå och kolla lite, kanske fönstershoppa? Love it. 
 
Annars mår jag ganska så bra, är lite smått stressad och orolig över små saker, men det ordnar sig nog. Hoppas ni får en underbar bra måndag, så hörs vi senare tror jag. kram på er.

<3

Min finaste familj, känner mig så otrolig älskad av er alla. <3 

Lite nytt till mig själv.

Var en sväng på stan idag med carita, hittade två toppar som jag blev helt kär i, måste bara ha. Sen en julklapp, ska in fler gånger, känner något panik men det löser sig alltd. ska snart iväg nu på middag hos mamma, så vi hörs senare, puss.