Kan det inte bara hända?

Hej, har inte sovit nå i natt för en vis liten dam ville ha uppmärksamhet och inte kunde sova, eller så sover hon så nära så det blir för varmt, sen så jamar hon något mycket mer, hoppas det är löp på G nu snart, sitter och väntar och hoppas på vilken dag som helst, så vi kan dra till älvsbyn. 
 
Ni får gärna skriva om era åsiker. slutade med p-piller på henne för två veckor sen ungefär, när ska dom börja löpa igen? 

- saker jag blir glad för.

 

tisdag.

Hej! Igår for jag till Grisberget och gick 5km, var skönt. Så Idag är det en helt vanlig dag, sitter och kollar på soffor och lite annat, vill göra nå riktigt köp med pengarna jag vann och sparat. få se vad som blir, annars sparar jag lite mer. vi hörs senare, puss

Vilken galen helg.

Igår blev det skeppet med Anders&Linn, sen idag for jag och hälsade på Farmor en stund, sen bilbingo med mamma,Gunilla och Susanne, och vi VANN 15'000kr, fyfan va roligt, sen for jag och såg Jurassic world, den var riktigt bra, ojoj, hoppade till ganska mycket. så har haft en jätte bra helg, mycket som har hänt, det gillar jag.
 
Nu lite serier och sen nattinatti, en ny dag imorgon, så vi hörs. puss

En sista gång.

"Kvart i fem nu och alla andra har gått hem, vi står kvar fast borde ha gått för längesen"

Nystädad lägenhet

Så äntligen nystädad lägenhet, och nybäddad säng, så himlar skönt å göra bort det, så jag bjuder också på några bilder på hur min lägenhet ser ut, det är lite små saker som fortfarande behöver fixas, som en större grå soffa, gärna en U soffa, och större köksbord och gärna i vit, med sex stolar, sen gardiner för byron som är rumsavdelaren till min säng, sen skulle jag vara så himlar nöjd. :) 
 
Ska gå och göra lite mat sen promenera med saga, vi hörs, pusssss

Planer för idag.

HEJ&GODMORGON! Idag ska jag ta och städa, och bokat tid för tvättning idag också, kan vara skönt å få det bortgjort, sen i eftermiddag/kväll någon gång var det snack om skeppet, annars vet jag inte hur min kväll ser ut, men blir nog bra hur som helst. så ska ut med saga gumman nu på en promenad, sen börjas vuxenpoängerna så vi hörs lite senare, puss.

*

I think of you quite often.
 

Chocolate cake with kiwi.

Idag blev det en Choklad tårta med kiwi till min syster för hon har tagit studenten idag, så himlar stolt över henne, hon är så himlar duktig, så blev fika hos mamma efteråt, så pappa kom occkså, sen for jag ut och gick med Gunilla efter en stund surrande och gott, så kändes bra. nu är jag hemma och köpt jordgubbar så ska bara gosa och ha det skönt ikväll. kör på en nykter fredag. vi hörs, puss

Strawberry Meringue Cake

Ikväll har jag gjort en Jordgubbsmarängtårta med grädde till min mammas kompis, många som har avslutningar,examen,student imorgon, men tur så har jag bara en tårta att fixa nu för imorgon, och det är min systers. Nu massa mys framför film och ladda krafterna för imorgon. så vi hörs. puss

Den vill jag se.

 
Såg att den har kommit nu på Bio, åh va jag vill se den.

Imorgon tar hon studenten.

Hej, Idag har det varit en helt vanlig dag, skönt, håller på och förbereder för imorgon då min syster Isabelle tar studenten, och så har jag lite tårtbeställningar så ska redan börja baka ikväll, Väntar bara nu in pappa som skulle komma förbi, sen fara och handla lite färska saker. vi hörs senare. pusss
 
ps. Lovar att ta bild på tårtorna som ni kommer få se. 

21år idag!

Hej alla glada, Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag, har haft en toppen dag med dom nära och kära, med lite middag på bishop arms och maten var hur god som helst, speciell efterrätten. Nu ikväll blir det att bara ta det lugnt med min lilla familj, hoppas Alice är snäll inatt och låter mig få sova. 
 
Annars får ni ha en sån bra dag. pusslöpande tik

 Hej Igår kväll så fick jag en löpande tik och en förlöpande katt, ojoj, så är det när många tjejer bor under samma tak ;) aja, ska gå och ta en promenad snart och sen får vi se vad som händer. för imorgon är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag.
 
Vi syns senare, puss

Tar en promenad genom stan.

Gick en 2km promenad, var skönt att man känner att man är vid liv efter helgens skojigheter.