Äntligen helg.

Nu äntligen helg, så otroligt skönt, och det blir nog att bara ta det lugnt.

*

Hej, Idag så har vi varit och kollat på ett hus nära stan, sen så har jag varit hos mamma och tagit det lugnt och ska snart se grey's och blir nog att sova här! så vi hörs imorgon, puss!

was happy for me.

För snart är det sommarlov!!!

Beautiful day.

Tänker på dig min finaste!
 
Hej, åh vilken dag det har varit idag, har gjort alla bakelser idag, hihi, var riktigt skönt när det var klart, sen så har jag inga alls planer för idag, kanske plugga på bageriuppgiften, men vi får se, blir då en pn en stund nu! så vi hörs, puss

I thought I could trust your words. but it is not true.

Hej alla glada, Är hemma nu från ekbergs och väntar tills timmarna går fortare då jag ska fara och kolla på en större lägenhet ikväll, så hoppas bara att den är så fin som jag hoppas på, hihi! så vi får höras senare eller nå, kram.
 

Söndag 12/5

Hejsan, Idag har jag varit på stan en sväng sen farit till mormor och tagit det lugnt med moster carita, sen ikväll blir det att spela nå brändboll eller vollyboll med några, aja, vi hörs senare, puss!

Like my side.

Gilla min blogg genom FB!♥ Klicka HÄR för att komma dit.

New

 
Kom precis hem från Luleå för lite shopping och hittade denna top, sen ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se! så vi hörs, puss
 

Besöksrekord!!

Blev besöksrekord på bloggen igår, Ni är bäst, puss ♥

F R Å G A!

Fråga om vad som helst mina läsare!! :) svarar på det mesta.

I no longer wait for you to want me.

//ett år sedan exakt!//
 
Om exakt en månad så fyller jag hela 19år, och det känns så overklig, var ju nyss en liten flicka, och nu egen lägenhet,tjäna egna pengar, tvätta och städa ovs helt själv, det är bara så sjukt. 

Friday today.

Hej! Idag är det då fredag och det betyder då H E L G, sedan så har jag varit på ekbergs idag tills jag fick så ont i handen så for hem efter lunch och har bara legat och bara sovit och vilat upp min hand. sen kom min snälla mamma förbi och hämtade upp mig och snart ska vi göra en go middag! så ha en bra fredag. vi hörs.

What is love?

Jag tänkte på en sak när jag fick frågan på min frågelåda, om jag skulle vilja ha ett förhållande, men grejen är att jag är livrädd att bli kär, när man har massa fjärilar i magen och att allt känns helt underbart, jag klarar inte av sånt, och klarar inte av att bli sårad och lämnad i små bitar som om inget har hänt och bara gå vidare.. Nu när jag mår bra som jag har det, sen så tror jag att inertst inne att jag aldrig ska bli kär igen. och bestämt mig för att det aldrig ska hända mig. Men man vet ju aldrig vad som händer längre fram i framtiden.

Vinnarna i dagens blogg blev.

Nu har jag kollat på alla bloggar och har kommit fram till ett resutat om vilka tre som vinner i dagens blogg och får var sin länkning så klicka på nummren för att komma till dom tre vinnarna!
 
Nummer 1
Nummer 2
Nummer 3
 
Ett stort Grattis till er bloggare, och till er som inte vann så kommer det en dagens blogg tävling snart!

Summer