till skogarna

Hej, Nu är det bestämt eller sagt iallafall, flyttar till min far till skogen tills jag har hittat en lägenhet, kommer nog ordna sig men kommer kännas tomt att lämna stan! aja, vi hörs så fort jag har intenet!

vill bo såhär! vilken dröm.

 

Gissa kändis!?

Gissa kändis och vinn en länkning! så kom igen!

paradise hotel 20:00

Hej, ikväll är det paradise hotel, så då blir det att se tv hela kvällen, men får se vad man mer gör, kvällen är oklar! aja, vi hörs, puss!

You did not think you could get me.

HEJ&GODMORGON!
Idag så har jag bara tagit det lugnt, varit på skön promenad, duschat, fixat mig, så nu sitter jag här framför brasan och värmer mig, riktigt mysigt, ringt även runt överallt om det finns lediga lägenheter, inge napp på det! bara att söka vidare, så vi hörs lite senare, puss!

Molly sanden - Freak


You do not deserve me as your girl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Igår så festade jag i stan, blev statt, hade himlar roligt och blev ganska så full, så mådde inte så bra i morse tills nu typ, så har bara legat i sängen och sett film, hoppats på bättre tider! Imorgon blir det att göra lite ärande och träna! så vi hörs! puss
 
 
 
 
 
 

You are nothing to me.

HEJ&GODMORGON!
Lördag idag, Natten har gått bra med hålet, rengjort och det ser fint ut. Tur det, sen har jag bara legat och myst med djuren mina hela morgonen. Snart så kommer mamma hem i sin nya frisyr, ska bli kul och se! Hoppas hon är på bra humör så kanske vi kan handla för ikväll för då är planerna för partyyyy! 

Hål i näsan.

Gjorde idag oväntat hål i näsan, blev nöjd! Va tycker ni? :)

Yes, you are!

Att du inte kan förstå själv vilken sist du är i, inte bra!

Livet är som en gåta

 
HEJ&GODMORGON!
Igår kväll såg jag the other woman, herregud va bra den är, skulle vilja se den igen. Så Inatt har jag sovit som en ängel, helt underbart va bra sömn kan göra, nu är jag pigg&glad och ska hoppa in i duschen och göra mig fin för dagen. Sen idag blir det att fara på stan en sväng med emelie och lisa tror jag, och göra ett besök på systemet! Älskar att lilla jag är 20!!!

apartment

Hej, idag har jag och mamma varit runt och hört med massa olika om lägenheter och lämnat intresseanmälan, så få se om jag får nå nap, sen har jag fått hundvakt på lördag så då blir det lite roligheter! aja, Nu - Tv, så vi hörs. puss

Vill baka igen!

Vill hitta på nå nytt, nå riktigt gott! hm... få se vad det blir för något! 

Vilken morgon

Hej&godmorgon! Vaknade för ett tag sen, varit ute med saga i det dåliga vädret, hon var inte så toppen glad för det, idag händer det inte så mycket om inte vädret blir bättre! så vi syns :) 

Onsdag 20/8

Hej, idag så har jag städat, och varit på möte, sen farit och hälsat på stina och hennes nya lilla vän, så otrolig söt, sen har jag varit och gått med lisa till strömlida till utegymmet och så vidare, kände mig duktig!