Saker jag stör mig på!


• STÖRDA LÄRARE - som exemepl att jag har fick början hösten en gubbe som lärare som var helt ute och cykla och hade inte alls nå papper på vad jag hade gjort eller inte gjort på just dom ämnen jag har det svårt i, sedan efter nyår så fick jag en annan lärare som också är störd som har fått mig att göra om allt fast jag har sagt ifrån men det går ju *** inte att prata med henne. Så är sjukt besviken på detta med skolan..

• SKILDA FÖRÄLDRAR SOM BRÅKAR - Som exemepl att föräldrar inte ens kan prata med varandra om det har hänt något eller skiter i det och låter barnen/ungdommar bli drabbade för att inte föräldrarna kan bete sig och tänka sig mer på barnen's framtid och jag som själv har skilda föräldrar som inte kommer överäs alltid så tycker jag att det känns sjukt jobbigt :(

• ATT FOLK SER EN NEGATIVT MED ATT MAN HAR EN SVÅRIGHET -  Som alla kanske vet så har jag ju en svårighet som gör så det känns tufft för mig innom skolan och allt som är med att tänka med hjärnan att göra och så kan det hända att det blir svårare för mig att få ett riktigt jobb i framtiden för folk inte vet vad det är utan ser det som en negativt och att jag är mindre bra för jag har den svårigheten som jag inte kan ro med det vet inte dom.. TRÅKIGT :(

• SVIKARE,MOBBING,FALSKHET - Det hatar jag mest av allt som jag också stör mig på också, folk som sviker en som ställer upp till 100% så kan det vara lite smått jobbigt.. Mobbing är också en riktig dålig grej, själv så hatar jag det och hatar dom som trycker ner för att dom ska må bättre, sedan har vi falskhet, när man säger en sak och sedan efter en stund säger en annan grej än vad man fick för svar, hoppas ni förstår hur jag menar, tp att man är falsk och ljuger ovs.. It is not Okay.

Det var nog allt just nu.. ska äta snart och det blir taco, hihi, mums! så vi hörs sen, puss!


Ge mig sommar nu!


Ge mig sommar snälla!


Jag tänker fortfarande på dig.Hej! Kom precis hem från jobbet, har annars varit en super bra dag här hemma, solen har varit framme och vårkänslor blir bara större och större för varje dag, åhhh, tänk om två månader och lite mer så är det ..sommar! hihi L.Ä.N.G.T.A.R!


TILLBAKA!


Hej alla läsare! Sorry för att det blev sådär pauser hela tiden på bloggen, men just igår hade jag ingen bra dag alls, men idag är jag på super bra humör för kl 4 ska jag och min familj fara och kolla en hemlighet hihi, och just nu sitter jag och gör ingeting mer än ser one tree hill och drömmer mig bort! vi hörs sen, puss

ps. hatar min svenska, kan ju inte skriva :o ahhh

Inte skulle det vara dåligt om man blev lite kär och lycklig.


Tänk om man fick bli så kär som i alla filmer och serier, så lycklig man skulle bli!

Hej! Är iallafall hemma nu efter ett utvecklingsamtal på skolan, gick super bra faktist, blev glad att min pappa kom och lyssna på allt jag gör på skolan medans han hela tiden jobbar, sen så ska jag ta och göra en sallad nu sedan se lite mer one tree hill, så vi får höras senare, puss på er!

våffeldagen.
Idag är det då våffel dagen så har ätit massa våfflor idag så min mage håller på att sprängas! hihi!

Godmorgon eller?


Godmorgon eller vad det nu är? men iallafall så for jag tidigt i morse till min mormor och åt lite lunch/frukost blev en saftig lax med potatis till, mums vare, men nu ligger jag och ser lite one tree hill och ska nog fortsätta med det, så vi hörs senare, pusss!!!!

tråkigt inlägg, jo jag vet! hehe, men blir roligare snart.. ;)


Just tonight.


Hello sweet people! Idag har jag bara bakat massa olika slags bakverk med min syrra som var så snäll som gick till affären för att köpa inderigrenser, sedan har jag bara legat och sett one tree hill, ganska så skön lördag ändå, kändes ganska så bra att få vila upp sig, men nu ska jag ta och dejta kudden ett tag, så vi hörs imorgon, puss&godnatt!


Instagram!


Jag måste bara erkänna.


..Att jag verkligen älskar att baka alla slags bakverk, och har nu hela morgonen bakat lite cup cakes till min mormors födelsedag, och då blev det lite black and white.


Den bästa känslan.


Tänk ändå den underbara känslan att vara nykär och helt lycklig, och att få vakna brevid sin favorit och få höra dom tre ordet som bara gör så hjärtat dunkar ännu snabbare och leer som aldrig förr, tänk ändå om man fick uppleva en sån underbar stund igen.. det är iallafall min dröm, få bli lycklig igen..

Äntligen helg!


HEJ ALLA SÖTA LÄSARE! Idag är det en super bra dag, gick super på ekbergs och det är gratis buss hela dagen idag men nu sitter jag och ser lite one tree hill och tänker nog fortsätta med det tills vidare ikväll, få se om jag orkar dra en liten bakverk idag, men det var nog allt, vi får höras senare, puss på er!

72 dagar till frihet.


Om jag har räknat rätt så är det bara 72 dagar kvar till sommarlovet (för mig då) sedan tills jag åker på min första utomlands resa med familjen till turkiet, så grymt skönt det kommer bli, och längtar som F*n så det kommer nog bli en super bra sommar att se framemot. I hope.

Så grymt snygg jacka!


Jag måste bara köpa den, så snygg,helt perfekt till sommaren och så vidare.. och medans jag inte hittar någon skinnjacka så! hihi och galet billig är den också!


I still think of you.


Hello, slutade för någon timme se och har nu legat och sett lite one tree hill och ska nog vara snäll mot mamma idag och göra lite middag snart, annars har min dag varit super förutom i morse då det blec stress, och ännu mer stress..

Men aja, vi hörs senare, puss!