Tandställning igen.

Hej alla, det är en sak jag inte har berättat, har fått tandställning igen.. och kommer att ha det ett år nu så jag äntligen får fina tänder(hoppas)

Gissa kändisen var!?

Åh det var ju såklart Rihanna, så Grattis till dom som har gissat rätt och vinner nu en länkning!
 
Här kommer dom vinnarna! Ett stort grattis.
http://falter.blogg.se/
http://www.nattstad.se/guldfisk
http://markusson.blogg.se/
http://www.nattstad.se/paulinelundblad

Gratis design!

Hej alla, är lite deppig så har legat och försökt göra nå så har gjort en gratis design för er som vill ha en, kan hjälpa och sätta in den och sätta in bilder och text och så såklart sätta in den på din blogg! Men klicka HÄR för att se designen!
 
Ska lägga mig och vila en stund! så vi hörs, kram.

..

 

Dryers do not get reach more evil..

Hej, kom precis hem från Ekbergs för att ha haft så otroligt ont i ryggen samtidigt känner jag vid visa rörelser eller vinklar med huvudet att jag bara vill spy, jätte jobbigt och obehagligt, hoppas bara att det inte kan vara nå allvarligt, för i helgen så hände det en liten olycka och ramla med ryggen före, fast i det ögonblicket så kände jag ingetingt och gjorde inte alls så ont som det gör nu! ska lägga mig nu med min kisse chili och se lite film och hoppas på att jag mår bättre senare, så vi får höras senare, puss!

Besöksrekord!!

Tack alla mina underbara läsare, ni är bäst! puss♥
 
 

Vilken helg.

Ojoj vilken helg, först fest hos maja i fredags med massa folk, blev för full igen och for hem, och igår så blev det avsked fest och gråt fest för Stina som flyttar på måndag till England.. :( känns otroligt tråkigt och jobbigt men ändå glad för hennes skull, men kommer sakna henne jätte mycket.
 
..Så nu idag är det söndag och ska bara ligga här och se lite The O.C avsnitt och ta det lugnt och ladda för en ny vecka med nya möjligheter imorgon! så vi ses senare, puss!

Gissa kändis!?

Gissa kändis, kom igen! så för den/dom som gissar rätt, vinner en fet länkning här på bloggen så kom igen och gissa på! Ni har till på Nu på Onsdag på er 17/8! så GiSSA OCH VINN!
 

Vinrött hår.

Nu har jag varit och köpt lite hårfärg för att våga köra på vinrött, få se om det blir idag! hihi!
 

Äntligen helg.

Åh va skönt, fick äntligen helg efter en jobbig dag, först så försovde jag mig och sen blev hela dagen bläää, så har inte haft min tur dag idag. så ska kanske snart eller senare idag fara på stan om min mamma om hon mår bättre, annars så blir det att skåla ikväll hos maja! så vi hörs sen, puss!
 

Fråga mig.

Fråga mig något!

Vill tillbaka till paradiset.

Jag skulle lugnt fara tillbaka till samma ställe jag var på tidigare plus första gången på utlandet också, så grymt härligt och bra, och så kändes man som en prinsessa för en vecka! so Lovely. 
 
 

Tips på bra Tv-serier!

 
 

Onsdag 14/8

Hejsan! Kom precis hem från ha varit hos mormor och så har jag jobbat hela dagen som vanligt, och ska snart vidare på kalas hos min moster som fyller år idag, sen blir det väl bara ta det lugnt ikväll, så vi hörs senare, puss!
 
 

Blir så galen, har varit hela veckan och kollat efter några jogging skor men har inte hittat rätt eller i rätt skostolek, men nu har jag beställt genom sportringen ett par jätte fina och bra skor, så jag kan komma igång med träningen, men vi här hemma har vi i alla fall slutat äta godis och allt med söt i och det har gått ganska så bra.
 
Så ska inte ge upp nu!