Start taking and listen to me.

HEJSAN! Har legat i sängen och sett massa film hela dagen, och ska nog fortsätta med det tills imorgon då det blir att fixa för nyår, har nästan fixat allt! Aja, vi hörs sen, puss!

julafton 24/7

Det blev inte så mycke bilder under julafton, var mer social och mindre tid med kameran men dessa fick jag på chokladkladdtårtan med nutella glasyr på och några tomtar! Mumsigt vare.
 
..Snart ska jag hoppa in i duschen och (ta hand om mig själv) alltså lite spa sen ta och plugga lite på körkortet så vi får höras kanske imorgon! puss
 

Hemma igen.

Hemma nu igen och förlåt för jag inte har varit så aktiv på bloggen, men har varit hos mamma med dom små samt pluggat massor på körkortet och så var det ju Julafton i måndas och firade med min familj med massa mat och spel, en riktig bra julafton och det kommer bilder på det sen! NU - se shrek! vi hörs, puss

Tvättning på G!

Hej, Som det står så håller jag på att tvätta lite och även varit och handlat snabbt med mamma, ska senare fara och jobba med syster och även kanske dra en körning med pappi! Men vi hörs senare, puss!

kitten.

Här har vi lite bilder på dom små som är nu 2 veckor och blir 3 veckor till helgen! Annars så sover jag hos mamma i natt med kisseungarna och imorgon får jag äntligen lov! skönt.

-


Äntligen hemma

Hemma nu äntligen från Ekbergs, blev mycke bak och gott idag och imorgon kommer även PT dit så det kommer nog bli roligt, annars så ska jag lite senare till mamma för lite mat med cayen kanske, han bara tjatar på för att få träffa sina små sötnosar! Aja, ska ta och plugga lite nu, vi hörs, puss!

Nya mål!

• Skriva minst ETT inlägg per dag!
• Börja ha TÄVLINGAR igen som exempel.. Veckans blogg,gissa kändis ovs.
• Få upp till 100 LÄSARE per dag igen!
• Baka mer och dela med mig på bloggen om MINA BAKVERK.

Snowing the day.

Idag har det varit då riktigt snöigt väder och har tagit en skön lång promenad ändå med mammi och är nu hemma och ligger och myser med min lilla cayen framför tv:n och taggar för imorgon då det blir att stiga upp tidigt för Ekbergs!
 
..Nu ska jag ta och titta lite på kläder och drömma mig bort, så vi hörs, puss!

Nattinatti.

Hej och godnatt mina vänner! Nu ska jag ta och slå på en liten film och somna till den, för imorgon är det en ny dag och då blir det att plugga på som vanligt sedan ta en skön promenad till mammi(om det är bra väder) men hursomhelst så hörs vi nog imorgon också! puss

Julklänningar

Tittade lite efter julklänningar och hitta dessa fem som jag blev helt kär i och dom finns på nelly.com och som inte alls är så dyra eller men tyvär så räcker inte min plånka till någon av dessa :(

FÖRLÅT!

Hej igen! Har varit borta ett tag men har inte alls haft tid med bloggen, har även varit sjuk och ätit pencelin sen håller jag på att plugga på med körkortet och nyligen fått fyra små sötnosar också! men nu tänker jag vara seriös och blogga och samt så kommer det en ny design snart också!
 
vi får höras senare, puss!