more Clothing

Hitta massa kläder på nelly som jag blev helt kär i, men typiskt så har jag inte råd just nu :/ Men hursomhelst så var jag hos tandläkaren idag och det gick bra sedan har jag bara chillat, ska annars nu gå och spela the sims 3 som jag tyvär har blivit beroende i, aja, vi hörs senare, puss!

Lejonkungen nu.

Nu blir det att slå på en gammal favorit lejonkungen såklart sedan blir det nog nattinatti för ska nämligen upp imorgon för ett litet tandläkarbesök, så vi hörs nog imorgon! puss

Under midsommar gjorde jag..

Hello, det var länge sen eller? iallafall så var det midsommar i fredas då det blev först yttersta för massa go mat och sedan drog man in till stan och var där till kring 3-4 så kom min snälla syster och hämta mig, och dagen efter tog man det lugnt och var fast i yttersta.
 
..Kom hem idag från att se min syster linn's fotbolls träning och sen dess har jag bara tagit det lugnt och lekt lite med mina kissemissar och min feta gravida katt, haha! :-D
 
Aja, jag skriver snart igen, puss!

plugg,plugg och ännu mer plugg!
GODMORGON! vakna för ett tag sen och gick direkt ut och la mig i solen och helt plötsligt kom jag på att jag måste plugga så jag gick och pluggade ett tag och är snart klar, jippi! :D


Godmorgon världen.


GODMORGON VÄRLDEN! Vakna nyss och brukar aldrig sova så här länge, sjukt, sovit 12 timmar :o men iallafall så är jag riktigt hungrig just nu så ska försöka få i mig nå mat och sedan starta med pluggande, så vi får höras senare mina vänner, puss!

Lite förändring


Nu med slingor!!!↑ och tidigare som rödhårig ↑

Minns ni att jag skrev tidigare att jag ville göra slingor och gjorde också det i turkiet, och så här blev resutatet och är sjukt nöjd med tanken på att jag var röd/brun hårig så tyckte jag att det blev sjukt snyggt!

Men va tycker ni? vinrött hår eller det jag har nu?


Nu är det 100% säkert!!!Min lilla katttjej chili är nu riktigt säker med kattungar. Hon är tjock som bara den och äter som jag vet inte vad, vi har försökt tidigare att få hon med barn två gånger tidigare men något gick snett så nu äntligen är hon med kattbebisar och vi har beräknat att hon får dom mitten av juli men hur många det blir vet vi ej så för dom som är intresserad redan nu på en kattunge så hör av er så jag hör av er till er så fort dom kommer ut!

följ mig genom instragram


Heter thereselii, följer du mig, följer jag dig! puss


Födelsedags firande igår.

Bjuder på den sista bilden på en sovande söt hanna!

HEJSAN ALLA VÄNNER! I'm back, igår så bakade jag hela dagen och bjöd mina närmaraste vänner på massa fika och fotboll, det var super trevligt och så roligt att så många kom, sedan blev jag dålig mot slutet så det var riktigt dåligt och att sverige förlora i fotboll också.. :(

..Idag så har jag varit ute och solat någon timme och tagit det lugnt, sedan testade jag spela lite the sims med husdjur, det var sjukt roligt men drygt, och nu ikväll ska jag ta och plugga kanske om jag inte gör det imorgon istället hihi!

Aja, vi får höras senare med massa bilder, pussssss!

Del 1 av turkietNu är jag hemma.


Hej mina vänner, har ni saknat mig nå medans jag har varit borta? men kom då hem igår kväll och drog direkt till olivia och firade lite festligheter och det var riktigt roligt att se alla, sen så har jag haft det super bra i turkiet, det var så mycke man ville se och efter någon dag så kändes man helt hemma haha, nämen tänkte visa lite bilder senare! vi hörs, puss!