fredag.

Hej! Sitter här helt ensammen hemma hos pappa och vet inte om jag ska dra till linn eller om jag stannar hemma och bara tar det lugnt, har också huvudvärk så det suger :(men vi får se om det kommer någon som håller mig sällskap ikväll!

Ha en bra fredag,puss!

Goodnight.


Nu tar jag och dejtar kudden för att hinna få en riktig skön sömn,
innan man ska upp imorgon kl 08:50 och jobb på eftermiddag står på schemat.
så vi ses imorgon mina vänner! puss


Na na na!Ikväll så ska jag färga mitt hår igen(hoppas att min mamma kan hjälpa mig med det) sen så har jag och min syrra gjort middag till mamma då hon kom hem och så tänkte jag fara till vildmarken ikväll men det är massa magsjuka där så det blev inte, och så ska jag se några avsnitt andra avenyn!

Ni får bild på håret senare, hoppas ni får en bra tisdag, puss!

Godmorgon!


Hej&godmorgon!
Vakna för ett tag sen och blir hemma idag från skolan, känner mig inte så frisk och vädret och strömmen är inte på top eller så skyndar mig att skriva snabbt om morgondagen för mig, ska nog börja göra lite O'boy och slå på en film.

Vi får synas senare, puss

Monday.


Hej alla mina läsare, har ni saknat mig?, jo det måste ni ha gjort! Men iallafall så har jag redan slutat för denna dag så jag sitter här hemma i min säng och känner mig helt död, idag ska jag bara läsa lite av boken 'jag saknar dig' och sen bara ta det lugnt, funderar ju faktist börja fixa gymkort och dra på gym några gånger i veckan!

Vi hörs senare, puss!

läskig värre.


(kärlek kan vara bra ibland;) )
Ikväll har jag varit med sofia,maja,sofi och amanda och sett skräckfilm och m.m sen så nu kom jag på att jag ska ju sova ensammen hemma ikväll och bigfoot och sykhemmet är ju just breved mitt hus och det börjar låta här nu där nere.. sen dödade jag nyss en spindel i toan, sofi missade nog den :)

Hoppas ni fick en bra lördag, puss!

Denna dag gjorde min dag.

Nu har man då skaffat en iphone så överlycklig jag är.. :D den är nu på laddning så ni mina vänner SKICKA ERA NUMMER! sen så blir det middag på challings(stavning) med familjen sen så är jag nog med mina fina vänner och gör nå busigt, Jag hör av mig sen maja efter middagen!!

Ha en sån underbar bra lördag, puss på er!
ingen bild nu då, men kommer bilder senare!


fredag's mys


Sofia ville skicka en hälsning till bloggen eller vare till 'mamma&pappa' ;)

Var först på förfesten hos olivia, och var ganska så nära på att dra vidare på en annan fest men nja 'orkade inte', så jag,pernilla och maja drog till maja och såg film, både jag och pernilla somna i soffan medans maja fick ett gott skratt och gjorde massa annat under tiden sen så somna alla tre i soffan, och så drog vi hem och nu sitter jag här! Ska ta och starta en film och bara ta det lugnt!

Hoppas ni fick en bra fredag! puss

261 dagar kvar.


vi har ju nyss så här små... puttinutti
Hej! Kom hem för ett tag sen, och ikväll blir det att dra till olivia med maja som har förfest sen så drar väl jag och maja till henne och bara tar det lugnt, kändes jobbigt att dricka ikväll efter en mycke tung och jobbig vecka!

Friday outfit!


Va skönt att det är fredag idag och snart helg då blir det att sova och bara ta det lugnt! SKÖNT


..Bara om du låter mig vara så är det nog lugnt.

Hej alla mina läsare! Har sett film med mamma hela kvällen och varit och handlat och försökt att hitta hårfärg, men hitta inget sånt så då blev det massa gott istället hihi, men hade faktist tänkt läsa boken jag saknar dig men vet inte om jag orkar, det låter så jobbigt! Men ska bara vara social med folket sen blir det att dejta kudden, så vi ses imorgon puss!


Ny header


tryck f5 (om ni inte ser den)


frida&Re tidningar nudå.


Nu ligger jag i sängen och läser lite i dessa tidningar och har chili som sällskap brevid mig, och så har jag städat mitt rum så nu återstår denna kväll åt att läsa boken jag saknar dig om inte maja svarar på mitt fina,gulliga sms!! Men vi får höras senare, puss sötisar

Glöm inte frågelådan nu bara! - svarar på det mesta ;).

It is my day.


Kom precis hem från röda lyktan har pratat lite med mamma och även fikat med farmor i stan, det var mycke trevligt att träffa henne, sen så har denna dag varit okej bra! Jag hoppas det kommer mycke folk imorgon till röda lyktan!!!


Dagens outfitDrar snart till röda lyktan i detta 'fina' väder! inte kul alls.