Förlåt mig.

Hejsan! Förlåt mig för så dåligt skrivet men har verken haft tid eller lust, för det är så att min mormor ligger på sjukhus och har blivit jätte sjuk, men är nu på rätt håll (hoppas jag) sen så har jag varit en hel del på Ekbergs också! så ska försöka hålla igång bloggen nu! men ska se lite film nu, så vi hörs, puss!

Varför just jag.

Hej! I fredas for jag ut med dessa två flickor på challenge och hade sådär kul :/ sen i lördas for jag upp till yttersta hos pappa och var där och åt massa mat och gott, och for hem senare mot kvällen, och nu ligger jag här och ska snart iväg till sjukhuset igen, så vi får höras senare, puss!

Ikväll skålar vi.

Hejsan! Sorry för dåligt skrivet av mig men..Igår så var jag en sväng på stan med stina, hittade en top för 57kr eller vad det nu var, sen så tvättade jag resten av kvällen, sen så idag har jag varit på sjukhuset och ikväll skålar vi! så vi hörs imorgon. puss

Tisdag 12/2

Hejsan! Idag så är det då dagen då man ska äta semla och kommer ju få göra det snart också, och sen så har det varit fullt upp på ekbergs och samt blev bjuden på lunch på challenge! Så ska snart iväg med mamma och handla och äta lite middag och plugga på! så kommer min dag se ut! så vi hörs senare eller imorgon, puss!
 

Vad är det viktigaste?

Att ge presenter eller vara med sin pojkvän eller vad? :) Tycker annars att alla hjärtans dag är en ganska så tråkig dag men det kanske är för jag inte har någon pojkvän att dela alla hjärtans dag med!

Saknar verkligen mina små.

Hejsan! Kom hem för någon timme sen och har haft mycke idag på ekbergs, men sen så har jag pluggat med körkortet och så vidare, och nu funderar jag på en pn och fortsätta sen att plugga så vi får höras senare, puss!

Life is so unfair!

Drar och dejtar sängen och taggar för en helt ny vecka på Ekbergs imorgon! så sov gott mina läsare!

Ponnyakuten.

Snart blir det att slå på tv:n för ponnyakuten! så vi hörs senare, puss!
 

Vinnarna i dagens blogg blev!

 
 
 
 
 
För er som inte vann denna gång så kommer det fler dagens blogg tävlingar senare!

Min söndag

Idag kommer det att bestå av massa körkortsplugg och lite övningkörning på trafikskolan!
ps. Ska skriva senare ut vem som blir dagens blogg på min blogg! så håll utsikt!
 

Hypnotisören

Ikväll så kom linn&maja hit för massa snack och gött och så gick vi och köpte godis och hyrde denna film och såg den och vill verkligen rekomendera denna film, den var grym bra film! så SE DEN!

Min lilla lägenhet!

Så här ser min lägga ut ungefär som nystädat, dock så ser inte toan så fräsh men duger nog tills jag hittar nå större och bättre!

Lördag 9/2

Hejsan! Igår så pluggade jag hela morgonen på trafikskolan sen for jag hem och städade min lägga samt tvätta med mammas hjälp, blev klar efter 3 timmar :o what? sen så följde jag till mamma och sov där, så i morse blev det amercanska pancakes och en sväng till mormor, och nu ligger jag här i soffan i läggan och ska plugga lite! så vi hörs senare, puss!
 

- Va med i DAGENS BLOGG!

STÖRRE CHANS!♥
Följa min blogg genom bloglovin  [HÄR]
Gilla detta inlägg via bloglovin!
..Och gilla min blogg genom facebook [HÄR]
 
..Och så måste ni ju såklart kommentera 'jag är med' så kommer jag utse 3 vinnare om det blir mer än 10st som är med i dagens blogg och vinnarna vinner var sin länkning på min blogg samt massa läsare!!
 
Tävligen avslutas på söndag 10/2!
SÅ LYCKA TILL

Godmorgon

HEJ&GODMORGON! Idag är jag hemma från skolan och ligger nu i mammas soffa och blir nog kvar här ett litet tag till sen blir det att tvätta lite åt mamma&plugg med körkortet och sedan jobb mot kvällen! Aja, vi hörs senare, puss