I hope for good day tomorrow.


HEJSAN ALLA LÄSARE! Nu tar jag och lägger mig och ser lite irene huss och taggar för skolan imorgon med endast bara en lektion samt hundra samtal och möten för att fixa både moppen(som jag hämta idag fixad som har gått sönder) sedan mobilen&skolan! Men aja, vi får höras imorgon, puss&godnatt.

Mindre än en vecka kvar.


Hej alla söta läsare, idag så har jag varit sjuk eller är det fortfarande.. :( sedan så blir jag mer och mer taggad för snart drar jag och min familj för första gången på utomlands, hihi, men sen så kommer jag att sakna alla mina vänner som kommer ha så roligt under examen kvällen, sen så har jag varit i yttersta i helgen, hade super trevligt, hela familjen kom dit och det blev go mat och m.m, sen så har min moped börjat funka igen så Jippi!

aja, vi hörs, pusspuss!


Funderar på att bli..


Har nu länge tänkt och känner verkligen sugen på att färga först så jag är helt brunett sedan göra slingor på det, så grymt snyggt det skulle bli, men får se, isåfall blir det att göra det när jag är i turkiet! hihi


Svar på kommentar.


Elin - Designar bloggar
om Flytt snart då.:
Varför flytta? :)

svar: Jadu, bra fråga, vi i familjen känner att vi inte trivs så bra i öjebyn och vill börja om på nytt sen så får vi ju massa klagomål om våra katter hela tiden uti vårat område där vi bor så vi känner att vi skulle få vara ifred med våra djur om vi flytta till ett större hus! :)


Mina dagar i bilder


Orkar verkligen inte blogga nu, har tappat blogglusten helt och hållet, ska iallfall fara till min far i helgen och fira min minsta syster linn som fyller år, sedan är det väl inte så mycke mer än att det har varit super underbart väder med strålande sol och för någon helg sen så var det 4 år sen min farfar lämna mig och min familj, så nu tror jag inte att jag har så mycke mer att skriva, så vi hörs någon gång, puss!


Godmorgon!


GODMORGON MINA VÄNNER! Har ni sovit gott inatt? Själv så vakna jag helt svettig och mådde inte alls bra för en stund sen och har inte alls sovit bra i natt eller, så tror inte att det blir att fara och träffa hon med hästen idag :/, så jag hoppas det blir någon annan gång iallafall, sedan har jag inte stora planer för idag utan ska bara ta det lugnt, se film och ta hand om mig själv!

Så vi får höras senare, puss!

Vad jag önskar mig!


Börja nu tänka på vad jag önskar mig då jag fyller hela 18år om tre veckor! så här är då listan.

skinnjacka!
Pengar
Kläder&skor
Systemkamera
Smink&perfymer
Cykel

..Så det var nog allt jag önskar mig tror jag, men vi får se hur det blir med det eller det spelar som inte så stor roll vad jag får utan det är ju tanken som räknas eller hur? Är iallafall nog glad&tacksam för allt jag har fått redan av mina föräldrar fast jag är dålig på att visa det ibland så kanske ni läser detta och blir glada! (:

Saningen är, jag är som du


HEJ MINA VÄNNER! Mår ni bra idag? själv mår jag super bra. Idag har jag inte gjort nå mycke alls, gjort en liten desser till mig och min syster och bara chillat på framför datorn och känner verkligen nu att det pirrar för fullt i magen för morgons planer, jag hoppas på att det ska gå bra och så, men vi får se hihi.

Men nu ska jag då starta filmen the lucky one, så skriver senare hur filmen var Hitta inte filmen..! puss


Clothing


Amerikanska pancakes


Jag tänkte dela med mig av ett recept jag brukar använda när jag gör americanska pancakes som jag tycker funkar super bra och är super gott också, så hoppas ni gillar det som jag gör!

INDIGRENSER (blir ca 6-8 pancakes)
3,5 dl vetemjöl
2,5 dl mjölk (om smeten känns jätte tjock så ta 3 dl)
1 st ägg
2 msk smör
2 msk strösocker
2 tsk bakpulver
2,5 tsk vaniljsocker
0,5 tsk salt

..Sen så är det bara att köra på och steka för fullt och sedan servera med en sked grädde och massa bär så får du en super god frukost! aja, ni vet nog annars hur man lagar till pancakes så annars är det bara att fråga på! :)

14 dagar kvar.



Bara 14 dagar kvar av skolan, sedan tar jag sommarlov och drar till turkiet en vecka! woho, längtarrr


Lite nytt.


Hello, köpte lite nytt nu medans jag var i stan, blev lite fräsht nagelack, och så hitta jag massor och även testade dom dära jeansen från gina men passade ej, måste ha mindre stolek så hoppas mamma är på super bra humör och kan göra det åt mig idag! Annars har jag inga planer för ikväll, aja, vi hörs senare, puss!

good morning


Hej&godmorgon, vakna för ett tag sen, ska snart dra till stan med mammi, så vi hörs senare, puss!

Flytt snart då.


Aja, Jag kanske inte har sagt till er tidigare men att jag ska då flytta från kära öjebyn och flytta in till stan någonstans men vet inte riktigt vars :s, och det kommer hela tiden folk hit och ser på våret hem, känns grymt jobbigt men ändå skönt att få börja om på nytt! Klicka HÄR om ni vill se mer bilder på mitt hem!

..JUST NU har jag sjukt tråkigt, leker i photoshop och får mer och mer ider vad jag vill skriva på bloggen nu, hade ändå lite fantasi kvar haha, det jag också tycker är jätte roligt är att få massa frågor om mig, om bloggen eller om vad som helst, och frågelådan som jag har är just här brevid --> eller så klickar ni HÄR om ni vill fråga mig något roligt eller säga en kommentar!


Ginatricot.com


Så sjukt snygga jeans, ge mig snälla! är helt kär i dom