Överlycklig

Äntligen har jag fått nyklarna och fått till i lägenheten sen så blir det massa tv mys ikväll i lägenheten men har inte fått internet men kanske får det imorgon så då är jag tillbaka ! :)


Give me.

Åh va jag blir sugen på att köpa nya bakgrejer tills jag ska börja om att baka igen, och jag själv är ett stort *fan* eller hur man nu säger det åt alla leilas bakverk och mat, och det är så sjukt gott det hon gör också!
 
Här Hittar du hennes hemsida där all recept står och m.m http://www.leila.se/ 

Gissa kändis!?

Lust att vinna en länking? då har du kommit rätt, det enda du behöver göra är att komma på vem kändisen på bilden kan vara så om du har rätt så vinner du en länkning på min blogg!
 
 

Never look back.

Hejsan, kom precis hem från skolan, blev en kort skoldag med några ärande också, och så dum som jag nu är så cyklar jag såklart till skolan då det spöregnar, knäppa jag, sen blir det då att fara och jobba senare idag men ger hopp på bättre väder eller att jag slipper cykla dit!
 

Onsdag 26/9

Nikon D3100 - 18-55mm Objektiv! Lilla lova som far på söndag till sin nya familj.
Nu är man äntligen hemma, for och övningkörde direkt då jag kom hem och snart blir det mat, och sedan fara till min sjuka mormor och se hur hon har det! så ser då min kväll ut, vi får höras, puss.
 

Outfit today.

GODMORGON! Idag har man då sovmorgon till kvart över 2, och då blir det matte i 30 minuter sedan på eftermiddagen blir det att fara och övningköra med pappi, så vi får höras senare, puss!

inspiration for fall.


+

Blir så sugen på att spara till en tatuering men vet inte vad jag skulle ha gjort för något då.

Dagens bloggare blev!

 
Ett stort grattis till dessa tre vinnarna i min dagens blogg tävling och för er andra som inte vann denna gång så kommer det fler tävlingar snart som ni kan vara med och även ni som vunnit också!
 

Godmorgon världen.

GODMORGON ALLA LÄSARE! Nu stiger jag allt upp tidigt, ska snart iväg på cykeln till ekbergs och sedan blir det vårdcentralen senare idag för att kolla upp ett sår bakom huvudet! skriver mer sen då jag kommer hem! puss

Nyduschad!

Nyduschad och redo för nattinatti men först cola och äpple till en film! vi hörs imorgon! Good night people

Det börjar närma sig.

Om en vecka så blir jag stadsbo! JIPPI .. fast synd så får jag inte flytta in förän 1 oktober så det är några dagar dit men nära är det!

Black and white


Beck - levande begravning.

Beck - levande begravning är ikväll också kl 21:00! Tv hela kvällen verkar det bli och sedan nattinatti för ska ju upp tidigt imorgon för min cykeltur till ekbergs! så vi får höras imorgon, puss!

x factor kl 20:00

Ikväll är det x factor och har nu sett på alla reklamer att det kommer vara grymt bra ikväll också så då blir det att se det! Någon mer som ska se det ikväll också?