...

Orkar inte med detta just nu... 

Gläntan

Hej, idag har jag varit på gläntan sen fixat min mobil, så nu är den som ny igen hihi! Nu ikväll så får vi se vad som händer, har huset för mig själv och bil ;) haha! aja, vi hörs, puss. IMORGON ÄR DET PARTYYYY!
 

sanny day.

Hej! Idag så har det varit en riktig fin solig dag så for och bada med emelie på grönan, sen hade jag tänkt fara till veterinären med saga då hon har fyllt 1år för vaccinering men var en sån stor kö och så många hundar så hann inte.. :( så ska ringa imorgon och se om det går att boka en snabb tid för att vaccingering! :) aja, nu ikväll blir det bara att slappa och ta det lugnt, hoppas på att det blir kallare så det blir att fara på en skön prommenad! så vi hörs, puss
 

Min lilla alice

Min fina ängel alice!

*

En riktig härlig dag, for till gläntan först och det var jätte skönt, sen har jag bara slappat, blev också grillat idag, sjukt gott! Nu ska jag försöka ta mig till grönan, vi hörs, puss! Berättar om helgen senare ;)
 

goodnight!

Idag så blev det en stan runda med lisa sen for vi och cykla och busa med saga! hon är så duktig min flicka, nu är jag ensammen hemma och ska starta någon mysig film med alla mina älsklingar brevid! så vi hörs.
 
Om ni vill vara social så adda mig på snapchat; thereseli ! 
 
 

Chokladtårta

 
 
HEJ&GODMORGON. Igår så var jag baksugen så gjorde en god chokladtårta med jordgubbar i samt en egengjord chokladmousse, den var lyckad god! :) chokladmoussen så tog jag bara lite efter smak och prövade mig fram lite, men tyckte den var super god! Men Idag så funderar jag på att gå ner till stan eller något kanske, men aja, vi hörs senare, puss!
 
• CHOKLADMOUSSE
5 ägg gulor
1 liter grädde (beror på hur mycket mousse man ska göra)
150g blockchoklad
50g 70% choklad
lite socker efter smak!
lite kakou efter smak! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

 
LÄGG AV NU! HUR ORKAR NI?
 
Bara så ni vet tjejer så vet jag a l l t vad ni skriver och tror om mig på fb, och jag bara skrattar haha, men jag orkar inte bry mig längre, ni får tycka vad ni vill om mig och mitt liv.
Bara så skönt få 'slippa er och ert snack som kallas äkta vänner' men nu har jag satt upp muren för er och kom inte till mig och prata med mig eller bli min vän igen, jag mår bra nu och har otroligt roligt så snälla låt mig vara och sköt nu erat! trodde bättre om er men aja.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjukaste jag har varit med om.

Hej! Igår så var jag med maja och var ute och sola sen for jag med lisa till stallet, sen så började jag må dålig så då blev jag liggandes och fick "magsjuka" sen när jag kom hem så berättade mamma att chili kom hem med fullt med olja på sig, som om någon har slängt olja på henne, det sjukaste jag har varit med om, hur sjuka kan människor vara och slänga olja på katter! så sjukt...