Sorry.

HEJSAN ALLA LÄSARE! Har varit borta ett tag för mest att rensa tankarna och försöka bli mig själv igen, har inte varit det på ett långt tag, men idag känner jag mig på go väg och imorgon är det fredag så det betyder H E L G!♥

drar och övingkör

Drar och övningkör och sedan äta med mamma och övningkör med henne nog, så vi hörs ikväll, puss
 
ps. sorry för dåligt skrivet men har pluggat som en galning och varit med stina och tova så har inte alls haft tid med bloggen :)

Drar mig mot ekbergs.

Nu drar jag mot ekbergs en hel dag, känns skönt att få komma tillbaka efter två veckors ledighet sedan efter det blir det att övningköra och vara på körskolan hela eftermiddag så vi hörs inte förän senare mot kvällen! Men nu måste jag rusa, vi hörs, puss

Min älskling.

Hej, Nu har min fina farit och bott hos stina och hennes pojkvän, och varför han gör det är att han är uppe hela nätterna och mjaoar och låter verken mig eller grannarna få sova en hel natt, och tror inte att han mådde så bra i en 20m2 och blev lite för mycke ensam också. Men jag hoppas på det bästa för min fina ska må så bra som möjligt.

Halsband 89kr

Köpte detta fina halsband på Åhlens för bara 89kr som jag hade på nyårsafton, tycker det är riktigt snyggt och billigt dessutom, och jag som aldrig brukar ha halsband annars men detta var bara ett MÅSTE HA!

spotifylista.

KLICKA HÄR för att komma till min spotify lista och lyssna på min musik.
 
 

Promise nothing that you can never keep.

Drar mig mot sängen för lite film och nattinatti med min lilla cayen! så vi hörs imorgon, puss!

mini olle

Har nog inte sett nå sötare. dör typ haha :) är sååå avis på sofi !!

Åh va jag saknar sommaren.

 
Att få vara brun och må gott, och bada massor och samt vara uppe hela nätterna med mina bästa!
 

Vilken jacka är snyggast?

Kollade lite efter skinnjacka för i vår&sommar och tänker absolut skaffa en hur mycke den än kommer att kosta men den här hitta jag på nelly.com för bara 2049kr och tycker den är grymt snygg men kan inte bestämma mig vilken av dom två jag ska välja, en röd eller svart! Hm..
 
Tänkte att ni skulle hjälpa mig lite! så va tycker ni? :)

Tilda

Tilda på fyra veckor!

Länge sen.

Oj va länge sen jag blogga nu, har haft fullt upp och knappt någon lust att blogga om mitt liv när det ändå bara är plugg,plugg och ännu mer plugg, har iallafall haft en super bra nyår hos matilda med dom bästa och imorgon kommer även stina hem som har varit borta i hela tre veckor!
 
..Ska nu se lite harry potter och bara ta det lugnt, hoppas på en tidig kväll då ekbergs börjar om snart! Aja, vi hörs senare läsare och jag LOVAR er att jag ska blogga nu.