Tankarna bara snurrar!

Hej! Idag så har jag haft fullt upp, for först på morgonen till soptippen och sen for jag och jobbade med mina underbara vovvar, saga fick såklart följa, sen for jag till lena och var med henne&elin och alla hundar, var skönt! och nu har jag äntligen en stund för mig själv och ska snart fara på träning med saga som tack till elin som bjöd mig!♥ så ha en sån underbar dag, puss!
 

22 april

Hej! Idag så har jag inte mått så jätte bra, har varit ute och solat och tagit det lugnt, sen fick jag skjuts till öjebyn, tack snälla du! :) och gick på samtal, var skönt men jobbigt, sen så har jag inte gjort så mycket mer, ligger nu och ser paradise hotel svergie! så vi hörs senare, puss.
 

FRÅGESTUND!

Tänkte köra en frågestund! Där ni kan bomba med frågor om dom här senaste månaderna jag har varit borta! kommer att kunna svara på det mesta som jag vill dela med mig av!
FRÅGA PÅ! ni får vara anonyma!
 

21 April

Hej! Har ni saknat mig? varit borta några månader och har varit skönt att få en pause från detta och bloggade när det inte hände nå specielt i mitt liv som jag ville dela med mig av, men är äntligen på fötterna igen och mår ganska så bra ändå! Har också haft så otroligt roligt dom här månaderna, fått nya vänner och varit på tävlingar ovs, samt haft min saga vid min sida!♥ Men snart är det sommar och det känns så underbart!
 
Så vi hörs senare, puss!