Arbetsförmedlingen Idag.

Hej, Idag har jag varit på besök med arbetsförmedlingen och pratat om hur dom jobbar och hjälper till dom som har det lite svårt som mig, så nu gav jag avsked till skolan och skrev ut mig samt skrev in mig på arbetsförmedlingen även fast jag är sjukskriven så jag får nå inkomst! Men i alla fall så ligger jag i soffan och funderar på att bara ta det lugnt, saga är ute och leker som vanligt, så vi hörs sen, puss!
 

Kommentarer
Smulan säger:

Om du är sjukskriven behöver du inte vara inskriven på af. Jag var inskriven men dom ringde mig och skrev av mig eftersom jag inte var arbetsförd.

Svar: Jo, men Dom ska hjälpa mig så jag får ut nå pengar i månaden och eftersom jag har en svårighet så ska jag hjälpa mig fast i små mängder som att komma ut en dag och träffa folk, så jag inte sitter hemma hela dagarna :) men var mer på infomation igår så vi får se vad som händer :)
therese lindgren

2013-11-19 | 12:03:57
Bloggadress: http://smulungen.se
Smulan säger:

Okej då förstår jag lite bättre. Jag vet hur det är att gå hemma. Har varit sjukskriven i tre år nu. Det är bra att det finns folk som kan hjälpa en. Du har inte gått på någon Habiliteringsverksamhet? Behöver du någon att prata med så finns jag här. Alla har vi våra svårigheter även jag.

Svar: Jo, jaha okej, jo exakt, jo jag går hos en och pratar ut hos minst en gång i veckan och får all hjälp jag behöver! så det känns bra, och jag hoppas jag kommer få fötterna snart så jag kan få komma ut i arbetslivet och få tjäna egna pengar :)
therese lindgren

2013-11-19 | 12:57:19
Bloggadress: http://smulungen.se
jennie säger:

Varför är du sjukskriven ?

Svar: Jag har som gått i vägen och tappat orken och lusten, så ligger mest hemma och gör ingeting, och så gråter jag nästa hela tiden och blir lätt sårad för minsta lilla, så därför, sen har det mycket med min bakgrund att göra att jag gick in i vägen :(
therese lindgren

2013-11-19 | 15:44:43
Bloggadress: http://jenniesjostrom.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback